Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Conference League: Μπαίνουν στη «μάχη» του β’ προκριματικού ΠΑΟΚ και Άρης

Την πρόκρισή τους στη γ’ προκριματική φάση του Conference League διεκδικούν οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Άρης.

«Ασπρόμαυροι» και «κίτρινοι» ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους για τη νέα σεζόν από τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League, με τους μεν να φιλοξενούνται από τη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία και τους δε να υποδέχονται την Γκόμελ από τη Λευκορωσία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν τίτλο του φαβορί στα συγκεκριμένα ζευγάρια, τον οποίο καλούνται να επιβεβαιώσουν στο χορτάρι. Υπενθυμίζεται ότι, πριν από λίγες ημέρες έμαθαν και τον υποψήφιο αντίπαλό τους στη γ’ προκριματική φάση της διοργάνωσης, σε περίπτωση που προκριθούν.

ΠΑΟΚ: Θέλει το πρώτο βήμα για μια πορεία στο Conference League αντίστοιχη της προηγούμενης σεζόν

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεκινήσει την προσπάθειά του στο τρέχουν Europa Conference League με θετικό τρόπο, καθώς ξεκινά μια προσπάθεια να βαδίσει στον… δρόμο της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, όταν και είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκε από τη Μαρσέιγ.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό ταξίδι από τη Σόφια, όπου αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (21/7, 20:00) τη Λέφσκι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο χορτάρι αποτελείται από τους Κοτάρσκι τερματοφύλακα, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργας και Σοάρες στην άμυνα, Σβαμπ, Αουγκούστο στα χαφ, Ζίβκοβιτς, Ντάντας, Κουαλιάτα στη μεσοπειθετική γραμμή και σέντερ φορ τον Κούτσια.

Άρης: Είναι το φαβορί κόντρα στη Γκόμελ, αλλά καλείται να το αποδείξει

Τον ρόλο του φαβορί απέναντι στην Γκόμελ καλείται να επιβεβαιώσει ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται την ομάδα από τη Λευκορωσία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Πέμπτη (21/7, 21:00), σε μια αναμέτρηση που η νίκη μοιάζει μονόδρομος.

Στους «κίτρινους» επικρατεί αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν με ιδανικό τρόπο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι υποτιμούν την αποψινή αντίπαλό τους. Σημαντική αναμένεται για τους παίκτες του Χερμάν Μπούργος η στήριξη των οπαδών τους, σε αντίθεση με τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης, που θα είναι «κεκλεισμένων των θυρών» μετά από σχετική συμφωνία των δύο ομάδων και τη σχετική έγκριση της UEFA.

Η πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρουσιάσει ο Αργεντινός τεχνικός της ελληνικής ομάδας αποτελείται από τους Κουέστα στο τέρμα, Οντεμπάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Πίιρσμαν στην άμυνα, Ντουκουρέ και Νταμπό στα χαφ, Μαντσίνι και Ιτούρμπε στα πλάγια, καθώς και τους Πάλμα, Γκρέι στην επίθεση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή