Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Metalease: Η start up που φέρνει μεγάλη αλλαγή στα κινητά τηλέφωνα

Η νέα τάση για να έχετε φθηνότερα το smartphone που επιθυμείτε, κατάλληλη για όλους, ιδιώτες και επαγγελματίες.

Leasing κινητών τηλεφώνων και tablets; Και όμως η νέα τάση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην αγορά των κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών σε πολλές χώρες έφτασε και στην Ελλάδα!

Η METALEASE, η νέα startup εταιρεία που ξεκίνησε το «ταξίδι» της πριν μερικές εβδομάδες στην εγχώρια αγορά φέρνει τη λύση στην ολοένα και αυξανόμενη τιμή των smartphones και δη των ακριβότερων μοντέλων των οποίων οι τιμές πλέον έχουν καταστεί απαγορευτικές για πολλούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πράγματα μάλιστα αναμένεται να γίνουν ακόμη χειρότερα το 2023 με τον μεγαλύτερο προμηθευτή επεξεργαστών της TSMC, να εξετάζει αύξηση στις τιμές κατά 6%. Αυτό θα έρθει να προστεθεί στην αύξηση των τιμών 10% που είχαμε το 2021 (σύμφωνα με την Counterpoint Research).

«Απάντηση» στην διαρκή αύξηση των τιμών των smartphones έρχεται να δώσει η METALEASE. Τώρα μπορεί ο καθένας να αποκτήσει τη συσκευή που επιθυμεί με απλό και εύκολο τρόπο διαλέγοντας μάλιστα το χρονικό διάστημα για το οποίο θέλει να έχει την συσκευή (3, 6, 12 ή 18 μήνες) γλυτώνοντας έξοδα και κόπο ενώ μπορείτε να έχετε διαρκώς ότι πιο σύγχρονο στα χέρια σας με ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα.

Αρκετοί
είναι αυτοί που εμπιστεύονται την
METALEASE αφού δίνει την δυνατότητα να
αποκτήσετε την συσκευή που επιθυμείτε
χωρίς να δώσετε υπέρογκα ποσά για να
την αγοράσετε, ενώ αποτελεί ιδανική
λύση για όσους αλλάζουν συσκευή συχνά
(στους 6, 12 ή 18 μήνες), για τους ελεύθερους
επαγγελματίες και για τις μικρές/μικρομεσαίες
επιχειρήσεις.

Πώς λειτουργεί;

Μπορείτε να κάνετε πολύ εύκολα δικό σας το Apple iPhone 13 Pro Max 5G, το Samsung S22 Ultra, το Google Pixel 6 Pro, το Huawei P50 Pro, το Xiaomi 12 Pro 5G και συνολικά τουλάχιστον άλλα 20 μοντέλα smartphones και tablets (η METALEASE μπορεί  πάντα να σας παρέχει όποια συσκευή επιθυμείτε)  με τρία απλά και εύκολα «βήματα»:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

  1. Μπαίνετε στο metalease.gr και επιλέγετε το μοντέλο που επιθυμείτε.
  2. Στη συνέχεια επιλέγετε το χρονικό διάστημα για το οποίο θέλετε να μισθώσετε το συγκεκριμένο μοντέλο βλέποντας ταυτόχρονα πόσα χρήματα κερδίζετε σε σύγκριση με την αγορά του κινητού τηλεφώνου (η τιμή μπορεί να φτάσει έως και 60% φθηνότερα για κάποιον που αλλάζει τακτικά το smartphone του), επιλέγετε το χρώμα και πατάτε «Ενδιαφέρομαι».
  3. Συμπληρώνεται τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της METALEASE θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για τη διαδικασία της προσφοράς και της μίσθωσης και στη συνέχεια παραλαμβάνεται τη συσκευή στο χώρο σας. (συνήθως εντός 2 – 10 ημερών).

Γιατί leasing κινητού τηλεφώνου ή tablet;

Το leasing αποτελεί την τελευταία τάση στην αγορά ειδικά των ακριβότερων μοντέλων smartphones αφού δίνει τη δυνατότητα να έχετε πάντα το τελευταίο μοντέλο χωρίς να καταβάλετε εφάπαξ μεγάλο ποσό για την αγορά του.

Στα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η METALEASE (τα οποία χρεώνονται από τις εταιρείες) περιλαμβάνονται: ο δωρεάν φορτιστής του κινητού, δωρεάν θήκη για το κινητό και δωρεάν τζάμι προστασίας.

Επίσης, μέσα στο μίσθωμα συμπεριλαμβάνεται και η ασφαλιστική κάλυψη της συσκευής  που καλύπτει το 80% για  φωτιά, κλοπή εκ διαρρήξεως (από οποιονδήποτε κλειστό χώρο: σπίτι, γραφείο, αυτοκίνητο, κλπ, τυχαία θραύση οθόνης ή / και κρυστάλλων, νερά (ζημιά από τυχαία επαφή με νερό ή άλλο υγρό στοιχείο).

Κάνοντας χρήση του leasing δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πώληση μια συσκευής που πάλιωσε, αν την είχατε αγοράσει, η οποία θα έχει χάσει μέρος της αξίας της και θα έχει φθαρεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παραδείγματα χρηματικού οφέλους με τη μέθοδο του leasing:

Για την αγορά μιας συσκευής όπως το iPhone 13 pro max 128GB, μαζί με γνήσια θήκη Apple με Magsafe, τζάμι προστασίας για την οθόνη και την κάμερα, γνήσιο φορτιστή Apple και ασφάλεια που δεν καλύπτει όσα η ασφάλεια που σας προσφέρει η METALEASE, θα χρειαζόσασταν πάνω από 1.500€.

Leasing απο τη METALEASE

Η METALEASE σας προσφέρει όλο το παραπάνω πακέτο συν ασφαλιστική κάλυψη. Για παράδειγμα, αν είστε ιδιώτης, σε ένα συμβόλαιο 12 μηνών θα καταβάλετε συνολικά 906,24€, έτσι κερδίζετε 600€ και σε ένα συμβόλαιο 18 μηνών θα καταβάλετε συνολικά 1.203€, όπου κερδίζετε περίπου 300€.

Επίσης, αν είστε εταιρεία, ατομική επιχείρηση, ελεύθερος επαγγελματίας κ.λπ., λόγω του ότι το ΦΠΑ συμψηφίζεται, στην πραγματικότητα, ενώ θα έχετε καταβάλει 906,24€ σε συμβόλαιο 12 μηνών, θα είναι σαν να έχετε πληρώσει 730.8€ και σε συμβόλαιο 18 μηνών ενώ θα έχετε καταβάλει 1.203,12€, θα είναι σαν να έχετε πληρώσει 970,25€.

Συνοψίζοντας, το κέρδος σας είναι περίπου 770€ στη μια περίπτωση και περίπου 530€ στην άλλη. Άρα, το οικονομικό όφελος μπορεί να ξεπεράσει και το 50% της συνολικής δαπάνης αν αγοράζατε τη συσκευή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε παρακάτω μερικές από τις συσκευές:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε εδώ όλες τις συσκευές

INFO

  • Site: metalease.gr
  • Facebook: METALEASE
  • Instagram: metalease.gr
  • Διεύθυνση: Οδυσσέως
    1, Θεσσαλονίκη
  • Τηλέφωνα
    επικοινωνίας: 2310 548 400 | 6972 547 932

Πηγή