Δευτέρα , 20 Μάιος 2024

Conference League: Οπαδοί της Άστον Βίλα για μπίρες στο Θησείο, πριν τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό [βίντεο]

Στο Θησείο, σε γνωστή ιρλανδέζικη pub βρέθηκαν αρκετοί από τους φίλους της Άστον Βίλα που ταξίδεψαν για τον μεγάλο ημιτελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όπως θα δείτε σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media δεκάδες οπαδοί της Άστον Βίλα άρπαξαν την ευκαιρία για την καθιερωμένη (τουλάχιστον στην Βρετανία) μπίρα πριν από τη σέντρα του μεγάλου αγώνα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης που θα δώσει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ ενόψει του αγώνα Ολυμπιακός-Άστον Βίλα

Νωρίτερα ανακοίνωση ενόψει της διεξαγωγής του αγώνα εξέδωσε και η ΕΛ.ΑΣ.:

«Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα UEFA Europa Conference League, που θα διεξαχθεί σήμερα 9 Μαΐου 2024 και ώρα 22:00 στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», μεταξύ των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ASTON VILLA» και αποσκοπώντας στην ομαλή διεξαγωγή του, στη διευκόλυνση άφιξης και αναχώρησης των θεατών, καθώς και στην αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τους, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να μην προσέρχονται στο γήπεδο φίλαθλοι, που δεν διαθέτουν εισιτήριο, ενώ περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, που θα πραγματοποιούν αυστηρούς προελέγχους.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι θεατές (τόσο οι ενήλικοι όσο και οι συνοδευόμενοι ανήλικοι) να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο-πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν στο οδικό δίκτυο περιμετρικά του γηπέδου οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να συνεργάζονται με τους εκτελούντες υπηρεσία τροχονόμους».


Πηγή