Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
«Δε θύμωσα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ»

«Δε θύμωσα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ»

Κοστίν Λαζάρ: Παρερμηνεύτηκαν τα όσα δήλωσα

Διευκρινίσεις σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του έκανε ο Κοστίν Λαζάρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Ρουμανία. Ο 33χρονος μέσος φέρεται να είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του ο ΠΑΟΚ και ανέφερε ότι αποτελεί τιμή για τον ίδιο που έπαιξε τρία χρόνια στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Επιπλέον, ενημέρωσε πως έχει προτάσεις από ελληνικούς συλλόγους και ότι δεν θέλει να επιστρέψει ακόμα στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, ενώ ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει η Στεάουα Βουκουρεστίου.

Αναλυτικά η συνέντευξη

Κοστίν, τι γίνεται με το ενδιαφέρον της Στεάουα για εσένα;

«Θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Έχω προτάσεις από διάφορες ομάδες στο Ισραήλ, την Κύπρο, την Τουρκία, αλλά και από κάποιες ελληνικές ομάδες. Για την ώρα δεν θέλω να επιστρέψω στη Ρουμανία».

Πέρασες τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Τι συνέβη αυτό το καλοκαίρι;

«Σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Πολλά από αυτά που είπα ερμηνεύτηκαν λάθος από τις τοπικές εφημερίδες. Δεν θύμωσα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μόλις τέλειωσε η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα είχα προσφορές από ομάδες του εξωτερικού, αλλά και από αντίπαλες ομάδες στην Ελλάδα. Αλλά δεν ήθελα ποτέ να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Ακόμα και όταν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα στον σύλλογο, συμφώνησα μαζί της να μείνω. Χάρηκα πολύ όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο κ. Σαββίδης και ενίσχυσε τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. Είμαι δεμένος με τον ΠΑΟΚ 100% και το έχω αποδείξει, είναι η ομάδα που μου έδωσε πολλές χαρές».

Πως αισθάνεσαι που δεν θα συνεχίσεις στον ΠΑΟΚ;

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που έπαιξα για τον ΠΑΟΚ τρία χρόνια και ανεξάρτητα με την όλη κατάσταση, μόνο καλά λόγια έχω να πω για αυτόν τον υπέροχο σύλλογο. Ελπίζω αυτήν την εβδομάδα να πάρω τη σωστή απόφαση σχετικά με την νέα μου ομάδα».

Πηγή: Sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση