Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Δεκάρα έριξε η Ρεάλ

Δεκάρα έριξε η Ρεάλ

Κατατρόπωσε με 10-2 τη Ράγιο Βαγεκάνο

Είναι από τις περιπτώσεις που το σκορ δεν λέει ακριβώς την… αλήθεια του ματς. Διότι το απίστευτο 10-2(!) της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο δεν ήρθε όσο εύκολα ή εντυπωσιακά θα πιστεύει κάποιος.

Μπορεί ο Ντανίλο να άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’, αλλά στη συνέχεια ήρθαν τα πάνω-κάτω. Οι τρομεροί φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το Μπερναμπέου, κάνοντας την ανατροπή μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (12-14’) και παίρνοντας προβάδισμα (1-2).

Όμως λίγο αργότερα «πάγωσαν» τα δικά τους χαμόγελα. Διότι ορθώς ο Τίτο αποβλήθηκε στο 14’ κι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, προτού ο Μπέιλ (από εξαιρετική ασίστ Ντανίλο) ισοφαρίσει.

Και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, είχαμε την εξέλιξη που πιθανώς καθόρισε την αναμέτρηση. Ο διαιτητής καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Μαδριλένων στο 28’, απέβαλε τον Μπαένα, αφήνοντας τη Ράγιο με εννιά και ο Κριστιάνο έγραψε από την άσπρη βούλα το 3-2.

Τα πάντα πλέον είχαν τελειώσει, αλλά η Ρεάλ δεν είχε… σταματημό, μην κάνοντας ένα τυπικό Fair Play απέναντι στην αντίπαλό της που είχε μείνει «αποδεκατισμένη». Μπέιλ στο 41’, Μπενζεμά στο 48’, Ρονάλντο στο 53’, Μπέιλ στο 61’, ξανά ο Ουαλός δέκα λεπτά αργότερα και δις εκ νέου ο Γάλλος φορ (79’, 90’) υπέγραψαν το ευρύ 10-2, που έφερε τη Ρεάλ στο -2 από την Μπάρτσα και την Ατλέτικο που έχουν ματς λιγότερο.

Πηγή: sport-fm.gr