Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
«Δεν απειληθήκαμε πολύ»

«Δεν απειληθήκαμε πολύ»

Αυλωνίτης: Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και να κληθεί στην Εθνική, που είναι το όνειρο κάθε παίκτη, όπως είπε, έχει ο Τάσος Αυλωνίτης.

Ο σκόρερ των «ερυθρόλευκων» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό επισήμανε ότι τον γέμισε αυτοπεποίθηση ο Γιάννης Μανιάτης με μια φράση του λίγο πριν πετύχει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ενώ σχολίασε ότι η ομάδα του δεν απειλήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

«Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να σκοράρω γιατί δύσκολα μία αλλαγή σε μία θέση σαν τη δική μου και σκοράρει. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πάνω απ’ όλα η ομάδα πήρε τη νίκη. Δουλεύουμε καθημερινά τις στημένες φάσεις και τα κόρνερ και τα φάουλ, όπως και με την Ατλέτικο και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τα ψηλά κορμιά που έχουμε στην ομάδα. Όταν είχα προωθηθεί μου είπε ο Μανιάτης: «δικό σου είναι βάλτο» και αυτό μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Στον Πανιώνιο ανέβαινα αλλά όχι πάντα, αλλά είχα σκοράρει σε ένα φιλικό. Τα ντέρμπι είναι πάντα νευρικά, είναι λογικό αυτό, ο Παναθηναϊκός μας περίμενε πίσω και θα χτυπούσε στις αντεπιθέσεις. Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν απειληθήκαμε πολύ», δήλωσε ο 24χρονος στόπερ.

Στη συνέχεια μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους: «Πρώτα απ’ όλα να έχουμε υγεία αλλά προσωπικά θα ήθελα να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό αλλά το όνειρο κάθε παίκτη είναι να κληθεί στην Εθνική, ωστόσο τα βήματα πρέπει να γίνονται αργά και σταθερά».

Πηγή: sport-fm.gr