Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Δεν αποσύρεται ο Ντρογκμπά

Δεν αποσύρεται ο Ντρογκμπά

Παραμένει ενεργός ο Ιβοριανός σούπερ σταρ

Συνεχίζει και του χρόνου ο Ντιντιέ Ντρογμπά. Ο Ιβοριανός επιθετικός δήλωσε ότι έχει πάρει την απόφαση για το μέλλον του, ενώ το συμβόλαιο του με την Τσέλσι λήγει τον Ιούνιο.

«Ναι, έχω πάρει την απόφαση μου», απάντησε σε σχετική ερώτηση και πρόσθεσε: «Όχι δεν είναι η τελευταία μου σεζόν». Ωστόσο, δεν αποκάλυψε περισσότερα. Δηλαδή, το αν πρόκειται να ανανεωθεί η συνεργασία του με τους Λονδρέζους.

Την περασμένη εβδομάδα είχε ζητηθεί και από τον Ζοσέ Μουρίνιο να μιλήσει για τον Ντρογκμπά. «Πρέπει να το σκεφτούμε, να μιλήσουμε μαζί του και να δούμε τι θέλει και ο ίδιος. Έχουμε να κάνουμε αρκετές συζητήσεις, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Δεν ξέρω αν θέλει και αυτός», είπε αρχικά και είπε επίσης, δείχνοντας για άλλη μια φορά το πόσο σέβεται τον 37χρονο φορ: «Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της καριέρας τους αποκτούν το δικαίωμα και τη δύναμη να παίρνουν αποφάσεις και να μην περιμένουν από άλλους να πάρουν αποφάσεις για τους ίδιους. Με αυτά που έχει κάνει για την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται σε περίοπτη θέση».

Σπάνια αγωνίζεται πλέον από την αρχή και σε ολόκληρο ματς της Τσέλσι ο Ντρογκμπά, αλλά αυτό συνέβη την Κυριακή του Πάσχα κόντρα στην ΚΠΡ, όπου η ομάδα του νίκησε με 1-0. «Είναι δύσκολο όταν δεν παίζεις για αρκετό καιρό και μετά σου λένε ότι πρέπει να παίξεις σε ένα τόσο ζόρικο παιχνίδι. Πάντα όμως προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Όποτε με χρειάζεται η ομάδα και μου λέει ο προπονητής να μπαίνω στο γήπεδο, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», σχολίασε ο πρώην παίκτη των Μαρσέιγ και Γαλατασαράι.

Στην τρέχουσα σεζόν μετράει 23 συμμετοχές στην Premier League (τρία γκολ, δυο ασίστ), πέντε στο Τσάμπιονς Λιγκ (δύο γκολ, μια ασίστ), δύο στο Κύπελλο, πέντε στο Λιγκ Καπ (πέντε γκολ, μια ασίστ). Οι περισσότερες από τις εμφανίσεις του είναι ως αλλαγή.

Πηγή: sport-fm.gr