Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
«Δεν θα ήταν άσχημα, αν κληρωθούμε με την Μπαρτσελόνα!»

«Δεν θα ήταν άσχημα, αν κληρωθούμε με την Μπαρτσελόνα!»

Επιστρέφουμε στη φάση των «16», δήλωσε ο Κέβιν Γκρόσκοιτς

Καλή εκτιμάει πως θα είναι μια ενδεχόμενη κλήρωση με την Μπαρτσελόνα ο Κέβιν Γκρόσκροϊτς, παρότι οι Καταλανοί δείχνουν σε πολύ κατάσταση ξανά τη φετινή σεζόν και θεωρούνται ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Μετά το 1-1 που έφερε η Μπορούσια Ντόρτμουντ στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» με την Άντερλεχτ, εξασφάλισε την πρώτη θέση στο δεύτερο όμιλο του Champions league. Έτσι, οι Βεστφαλοί θα έχουν το προνόμιο να κληρωθούν στη φάση των “16” με κάποια ομάδα που προκρίθηκε ως δεύτερη.

Ωστόσο, λίγοι θα ήταν αυτοί που θα ήθελαν τους Καταλανούς στο δρόμο τους τόσο νωρίς στη διοργάνωση. «Η Μπαρτσελόνα δεν θα ήταν άσχημη κλήρωση για μας», αντέτεινε ο 26χρονος δεξιός αμυντικός της Ντόρτμουντ σε ερώτηση για το ποιόν θα επιθυμούσε για αντίπαλο.

Ακόμα, ο διεθνής Γερμανός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πολύ καλή πορεία των “κιτρινόμαυρων” στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. “«Είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε την πρώτη θέση στον όμιλο, καθώς ήταν δύσκολος, αλλά κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Επιστρέφουμε στη φάση των “16”, το οποίο ήταν ο βασικός μας στόχος στο Champions league».

Πηγή: Sport-fm.gr