Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Δεν βιάζεται η ΑΕΚ για αμυντικό χαφ

Δεν βιάζεται η ΑΕΚ για αμυντικό χαφ

Ο Δέλλας δοκιμάζει στη συγκεκριμένη θέση διάφορους παίκτες

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει στην ΑΕΚ για το αν πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου αμυντικού μέσου, με τον Κώστα Κατσουράνη και το Σάββα Γκέντσογλου (λόγω ιταλικών δημοσιευμάτων) να είναι πάντα στο προσκήνιο.

Ωστόσο, πριν από μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα συζητηθεί μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της «Ένωσης» και αφού κρίνει ο Τραϊανός Δέλλας αν χρειάζεται μία τέτοια προσθήκη.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο εκτιμούν ότι δεν υπάρχει λόγος να βιαστούν και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική επαφή με κάποιον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο.

Πάντως, τις πρώτες μέρες της ομάδας στα Χάνια Πηλίου φαίνεται ότι ο 38χρονος τεχνικός δοκιμάζει σε αυτή τη θέση το Δημήτρη Ανάκογλου. Ο 23χρονος χαφ δείχνει στις προπονήσεις ότι έχει δυναμώσει, κάνει κλεψίματα και μπορεί να πάρει την μπάλα από την άμυνα και να τη δώσει πιο μπροστά.

Μάλιστα, ο παίκτης υποστηρίζει ότι αυτή είναι θέση που του ταιριάζει και δεν αποκλείεται τελικά ο έλληνας μέσος να αποτελέσει τον παρτενέρ του Κορδέρο στη μεσαία γραμμή του «Δικεφάλου». Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως σε αυτή τη θέση μπορούν να παίξουν ο Ρόβας και ο Φαγέ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας.

«Βροχή» οι προτάσεις

Αρκετοί είναι οι μάνατζερ που καθημερινά προτείνουν παίκτες στην ΑΕΚ για όλες τις θέσεις, όπως και για εκείνη του αμυντικού χαφ. Ωστόσο, εκτός από «κόφτη», οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνουν και για έναν επιθετικό. Για τη γραμμή κρούσης προτάθηκε πρόσφατα ο Βαλντέτ Ράμα.

Πρόκειται για τον αλβανό φορ -παίζει κυρίως στα πλάγια- που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, στην οποία την περσινή σεζόν είχε 26 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ σε 1.029′. Εκτός από την ισπανική ομάδα ο διεθνής άσος έχει παίξει στην Έρεμπρο, το Ανόβερο, την Ίγκολσταντ, τη Βόλφσμπουργκ και κάποιες άλλες μικρές γερμανικές ομάδες.

Πηγή: sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση