Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Διαμαντίδης: Δεν σκέφτομαι ότι σταματάω

Διαμαντίδης: Δεν σκέφτομαι ότι σταματάω

«Ευλογημένος που κάνω αυτό που αγαπώ»

Ευλογημένος που κάνει αυτό που αγαπά και κατακτά τίτλους δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Η ατάκα για το βραβείο του MVP και ο ρεαλισμός για πιθανό αιώνιο τελικό. «Σε τρεις μήνες τελειώνει», πρόσθεσε.

Μπορεί σε τρεις μήνες να πέφτει αυλαία, αλλά το ‘χει αφήσει στην άκρη του μυαλού του και προτιμά να απολαμβάνει κάθε στιγμή που του έχει απομείνει, όπως δήλωσε ο εμφανώς χαρούμενος αρχηγός του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Κυπέλλου, Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο 3D -με την μετριοφροσύνη που ανέκαθεν τον διακατείχε- τόνισε πως «κάποιος άλλος θα άξιζε να βγει MVP απόψε» και ήταν ρεαλιστής όσον αφορά τις δυνατότητες που υπάρχουν στην Ελλάδα για να διεξαχθεί τελικός Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού υπό νορμάλ συνθήκες και να υπάρξει απονομή…

Για το Κύπελλο και το ότι αναδείχθηκε MVP: «Στόχος της ομάδας ήταν να κατακτήσει το Κύπελλο, να είναι σοβαρή και να δείξει σεβασμό στον αντίπαλο. Το κάναμε σε όλη τη διάρκεια του θεσμού. Κοιτάμε μπροστά και από αύριο προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν περίμενα να βγω MVP, γιατί ήταν κάποιος άλλος καλύτερος. Νομίζω πως ήταν εμφανές. Αλλά αφού το αποφασίσατε…».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού και το αντίο που πλησιάζει: «Η ομάδα πάντα θέλει να κατακτά τίτλους. Όταν πετυχαίνεις το στόχο χαίρεσαι και φεύγει ένα άγχος, αλλά όταν το καταφέρνεις θέλεις να επιστρέψεις στον ίδιο ρυθμό. Δεν σκέφτομαι ότι σταματώ την καριέρα μου, αλλά κοιτάζω τα παιχνίδια και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Αν μπορούμε να κατακτούμε τίτλους, αυτός είναι ο στόχος. Να χαιρόμαστε, γιατί κάποιες φορές μέσα σε όλη αυτή την πίεση δεν το κάνουμε. Ξεχνάμε ότι είναι ένα παιχνίδι και είμαστε ευλογημένοι που κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Δεν τελειώνει τώρα, θα τελειώσει σε τρεις μήνες. Να είμαστε καλά. Έχουμε καιρό ακόμη. Χαίρομαι τη στιγμή, αυτό που ζω».

Για την… μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού: «Όλοι βλέπουμε ότι η ομάδα έχει ανεβάσει την απόδοσή της. Αυτός ήταν ο στόχος. Οι προσθήκες είναι ένας βασικός λόγος που συνέβη αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της χρονιάς».

Για το αν μπορούμε να δούμε απονομή σε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με παιδάκια: «Αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι προτιμότερο να είμαστε ασφαλείς και σίγουροι. Μακάρι να κάνουμε κάποια στιγμή ό,τι γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Τι να κάνουμε, αυτή είναι η κατάσταση. Στο μέλλον πρέπει να αλλάξει».

Πηγή: sport-fm.gr