Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Δίνει και άλλες ευκαιρίες

Δίνει και άλλες ευκαιρίες

Ο Δέλλας θα δώσει χρόνο στους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει λιγότερο όλο αυτό το διάστημα

Το γεγονός ότι η Football League έχει αναβληθεί προβληματίζει ιδιαίτερα την ΑΕΚ, η οποία θα ήθελε ήδη να δίνει αγώνες για το πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά, στην «Ένωση» είναι αναγκασμένοι να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για να είναι απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη των υποχρεώσεών τους στη Β’ Εθνική.

Για αυτό τον λόγο έχει προγραμματιστεί φιλικό στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα (18:00, OTE Sport 4) και ο Τραϊανός Δέλλας προσανατολίζεται να δώσει περισσότερο χρόνο στους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει λιγότερο όλο αυτό το διάστημα.

Τουλάχιστον αυτό έχει φανεί από στις τελευταίες προπονήσεις του «Δικεφάλου» και όλα δείχνουν ότι στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή θα βρίσκονται κάποιοι από τους βασικούς, δίνοντας ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες.

Εν τω μεταξύ, ο Ιβάν Μπρεσεβιτς δείχνει έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, καθώς έχει αρχίσει σταδιακά να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά η επιστροφή του γίνεται προσεκτικά.

Μάλιστα, ο Κροάτης φορ αναμένεται να πάρει και εκείνος χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό με τη Λαμία, ώστε να πάρει σιγά-σιγά παιχνίδια στα πόδια του και να είναι και εκείνος έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πηγή: sport-fm.gr