Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Δώρο… Χριστουγέννων στο ντέρμπι

Δώρο… Χριστουγέννων στο ντέρμπι

Πλατανιάς – ΟΦΗ 1-0

Με 4-2-3-1 παρέταξαν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο οι δύο προπονητές. Για τον Πλατανιά ο Ολιμπά ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Κουλιμπαλί δεξιά στην άμυνα, ο Ζαραδούκας αριστερά και οι Ιτούα, Μπανανά στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Τετέ, Αγκιλέρα και μπροστά τους οι Τζίλβαν Γκόμεζ, Τσουράκης, Μιλούνοβιτς.Στην κορυφή ο Τόρες.

Για τον ΟΦΗ ο Λόρια πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστα, με τον Στάθη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Μιλιάζες το αριστερό και τους Αντελέγιε, Μεϊτέ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Μπανούσης, Μακρής και μπροστά τους οι Λαμπρόπουλος, Φερνάντεθ, Μερεμπασβίλι. Μοναδικός προωθημένος ο Πετρόπουλος.
Δοκάρι για Πλατανιά

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πλατανιά να έχει δύο καλές στιγμές μέσα σε δύο λεπτά και δοκάρι. Η σέντρα του Τζίλβαν Γκόμεζ στο 10′ βρήκε το κεφάλι του Μιλούνοβιτς, με τον Μεϊτέ να είναι εκεί για να κοντράρει η μπάλα στο σώμα του και να καταλήξει κόρνερ. Από την εκτέλεση αυτού ο Ιτούα έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Λόρια.

Σχεδόν τίποτα
Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη, με το παιχνίδι να είναι μέτριο έως κακό, τις φάσεις να είναι μετρημένες… στα δάχτυλα και τον ΟΦΗ να ανεβαίνει μετά το 20′. Μάλιστα, στο 22′ απείλησε για πρώτη φορά, όταν ο Μπανούσης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ολιμπά. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο με αξιοσημείωτη φάση τον τραυματισμό του Αγκιλέρα στο 23′.

Πηγή: gazzetta.gr