Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ευκαιρία για… προσπέρασμα

Ευκαιρία για… προσπέρασμα

Τη χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ

Να δείξει ότι η ήττα την προηγούμενη Πέμπτη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για το Κύπελλο ήταν απλώς μία κακή παρένθεση καλείται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το κίνητρο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο για τους Θεσσαλονικείς, ύστερα από τη χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα του Ατρομήτου, καθώς με νίκη σήμερα επί των Κρητικών σκαρφαλώνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Επίσης, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θα «ανέβει» ψυχολογικά εν όψει και της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League με την Γκινγκάμπ στη Γαλλία.

Στο καθαρά αγωνιστικό της σημερινής αναμέτρησης, ο έμπειρος προπονητής δεν έχει ανακοινώσει την αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά», κάτι που θα γίνει μετά το καθιερωμένο ξεμούδιασμα στο γήπεδο της Τούμπας.

Από εκεί και πέρα, την ενδεκάδα αναμένεται να αποτελέσουν οι Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Κάτσε, Τζανδάρης, Μακ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Παπαδόπουλος. Σίγουρα εκτός είναι οι Περέιρα, Μαντούρο, Τζαβέλλας και Κωνσταντινίδης.

Πηγή: sport-fm.gr