Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Έκλεισε Γκάλο η ΑΕΚ

Έκλεισε Γκάλο η ΑΕΚ

Για 2 χρόνια στην Ένωση ο Βραζιλιάνος

Κάτω από μεγάλη μυστικότητα η ΑΕΚ έκανε δικό της τον Ροντρίγκο Γκάλο. Ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού, που φέτος αγωνίστηκε δανεικός από την Μπράγκα στην Πάσος Φερέιρα, υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Βραζιλιάνος μπακ βρισκόταν πάντα ψηλά στις λίστες των ανθρώπων της ΑΕΚ, που εν τέλει βρήκαν την κατάλληλη στιγμή και έκαναν δικό τους τον παίκτη.

Το συμβόλαιο του 28χρονου με την Μπράγκα λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο, στην «Ένωση» κινήθηκαν εξαιρετικά για την συγκεκριμένη περίπτωση και έκλεισαν την συμφωνία πριν μπουν στο παιχνίδι υποψήφιοι μνηστήρες είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό.

Ένα από τα θετικά του Γκάλο είναι και η άψογη συνεργασία που είχε με τον Μιχάλη Μπακάκη στην κοινή θητεία τους στην ομάδα του Αγρινίου. Παράλληλα, όλα δείχνουν πως πλέον η ΑΕΚ δεν πρόκειται να κινηθεί για τον Ανδρεόπουλο της Κέρκυρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που εφέτος αγωνιζόταν στην Πάσος Φερέιρα, υπέγραψε για δύο χρόνια».

Πηγή: sport-fm.gr