Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ελπίδες για Μπεργκ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ελπίδες για Μπεργκ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στη σημερινή προπόνηση θα αποφασιστεί η συμμετοχή του

 

Αισιοδοξία φαίνεται πως επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού όσον αφορά την κατάσταση του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον μηρό από τον αγώνα της Σουηδίας με το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ο διεθνής επιθετικός επέστρεψε από την πατρίδα του και τις προηγούμενες μέρες έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ χθες φέρεται να προπονήθηκε κανονικά, χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση στο παραπάνω σημείο.

Παράλληλα, την Παρασκευή ο Γιάννης Αναστασίου άφησε ανοιχτό ένα «παραθυράκι» για τη συμμετοχή του 29χρονου άσου στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Είστε σίγουροι ότι δεν θα είναι στην αποστολή; Ότι δεν θα αγωνιστεί; Να περιμένετε τη Δεύτερα και να το συζητήσουμε μετά…», είπε ο Γιάννης Αναστασίου, κάνοντας ένας είδος… mind games για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, ο Έλληνας προπονητής προτίθεται να παρατάξει με τρεις στόπερ το «τριφύλλι» κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη, κάτι που αν του πάει καλά θα το κάνει και στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα, ο 42χρονος προπονητής τόνισε και χθες στους παίκτες τη σημασία και την επικινδυνότητα του αγώνα με τον ΠΑΣ, ενώ σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος (που μοίρασε το πριμ) θα πάει στο Κορωπί να δει την τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr