Πέμπτη , 29 Ιούλιος 2021
Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Λούκας

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Λούκας

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται από αύριο ο Λούκας Πέρεθ και θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, αν και η Λα Κορούνια επιχείρησε – από τη στιγμή που το συμβόλαιό του το προέβλεπε – να τον κρατήσει στην Ισπανία μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, από τη στιγμή που η Ντεπορτίβο δεν κάνει χρήση της οψιόν που υπήρχε στον δανεισμό του 26χρονου άσου στα 2,5 εκατ. ευρώ, τώρα καλείται να δώσει 5 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «lavozdegalicia.es»

Η προσφορά της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια παραμένει σταθερή στο 1,5 εκατ. ευρώ, που θα δοθεί σε τρεις δόσεις. Αρχικά πρότεινε τέσσερις δόσεις, αλλά τις μείωσε επειδή δεν μπορεί να αυξήσει το ποσό.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει αμετακίνητος στα 2,5 εκατ. ευρώ, όπως είχε συμφωνηθεί πέρσι για τη ρήτρα αγοράς. Ωστόσο, αυτή η προτεραιότητα για την Λα Κορούνια λήγει στις 30 Ιουνίου. Από την επόμενη Τετάρτη, εφόσον η “Ντέπορ” δεν κάνει χρήση της δυνατότητας, ο Λουκάς θα κοστίσει 5.000.000 ευρώ και ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα χωρίς η Λα Κορούνια να δικαιούνται τίποτα.

Η συμφωνία μεταξύ του παίκτη και του συλλόγου είναι συνολική. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πλήρωσε περίπου € 750.000 για το 85% των δικαιωμάτων του, πιστεύει ότι 1.500.000 είναι ανεπαρκές ποσό, δεδομένου ότι το ίδιο θα πρέπει να παρέχει 15% (€ 225.000) στην Καρπάτι.

 

 

 

Πηγή: sport-fm.gr