Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
ESPN: Οι Τορόντο Ράπτορς θέλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το 2021

ESPN: Οι Τορόντο Ράπτορς θέλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το 2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί τους επόμενους μήνες να υπογράψει με τους Μιλγουόκι Μπακς «χρυσό» συμβόλαιο, που θα μεγαλώσει κατά πολύ τον τραπεζικό του λογαριασμό. Η νυν ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στις τάξεις της, ωστόσο αν εκείνος αρνηθεί την επέκταση συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, τότε το καλοκαίρι του 2021 θα μπορεί να υπογράψει σε όποιον σύλλογο θέλει εκείνος.

Τις εξελίξεις φαίνεται να παρακολουθούν στενά οι άνθρωποι των Τορόντο Ράπτος, για τους οποίους ο «Greek Freak» είναι ο μεγάλος στόχος για τον επόμενο χρόνο, τουλάχιστον σύμφωνα με το ESPN. Οι Καναδοί θα έχουν αρκετό χώρο στο salary cap, δεδομένου ότι τα συμβόλαια των Μαρκ Γκασόλ, Σερτζ Ιμπάκα και Φρεντ ΒανΒλίτ. Μάλιστα, ακόμη κι αν παραμείνουν, τουλάχιστον ο πρώτος θα έχει πολύ μειωμένες αποδοχές. Ο μόνος σούπερ σταρ της ομάδας με μεγάλο συμβόλαιο σε χρήματα και διάρκεια είναι ο Πασκάλ Σιάκαμ, που μόλις τον Οκτώβριο ανανέωσε μέχρι το 2025.

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, ο Αντετοκούνμπο φαίνεται πως έχει προτεραιότητα να συνεχίσει στους Μπακς. Έτσι ερμηνεύουν την ατάκα του κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. «Θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει στο Μιλγουόκι και να μην φοβάται να κυκλοφορήσει. Θέλω η πόλη του Μιλγουόκι να ξέρει ότι είμαι εδώ», είχε πει.


Πηγή