Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Έτοιμοι για Εθνική Ανδρών οι «νέοι»

Έτοιμοι για Εθνική Ανδρών οι «νέοι»

Την ευκαιρία από τα μαλλιά θέλουν να αρπάξουν Νίκος Καρέλης και Σωκράτης Διούδης

Εκπλήξεις επιφύλασσε η 25άδα της Εθνικής ενόψει Φινλανδίας και Βορείου Ιρλανδίας για τα προκριματικά του EURO 2016, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να δίνει -εκτός των άλλων- ευκαιρία στους Νίκο Καρέλη και Σωκράτη Διούδη.

Αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά σε τελική επιλογή της ομάδας Αντρών και η κλήση από τον Ιταλό τεχνικό, αν μη τι άλλο έσκασε ως μια ιδιαιτέρως ευχάριστη… βόμβα στα αυτιά τους.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ευχαρίστησαν φυσικά τον ομοσπονδιακό προπονητή, ενώ επισήμαναν πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχει η «γαλανόλευκη» τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Καρέλης: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική Ανδρών και ανυπομονώ να γίνω κι εγώ μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Είναι ένα σπουδαίο γεγονός για κάθε ποδοσφαιριστή και ένα μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα του. Είναι στο χέρι μου να δικαιώσω τον κ. Ρανιέρι για αυτή την επιλογή του. Στόχος μου είναι να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται για πρόκριση στο EURO της Γαλλίας».

Διούδης: «Είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου! Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν όνειρο ζωής η συμμετοχή μου στην Εθνική Ανδρών. Υπήρξα μέλος όλων των “μικρών” Εθνικών Ομάδων και έζησα σπουδαίες στιγμές και διακρίσεις. Εύχομαι να είμαι υγιής για να δουλέψω σκληρά και να καθιερωθώ στην ομάδα. Θέλω να τη βοηθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ τον κ. Ρανιέρι που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία».

Πηγή: Sport-fm.gr