Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Έτοιμος να επιστρέψει ο Ριμπερί

Έτοιμος να επιστρέψει ο Ριμπερί

«Ευτυχώς δεν πονάω πια»

Ένας τραυματισμός στη μέση του στοίχισε την παρουσία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Λίγους μήνες αργότερα, ο Φρανκ Ριμπερί επέστρεψε στις προπονήσεις και δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει τις επιτυχίες με την Μπάγερν.

Ο Γερμανός μέσος μίλησε στην επίσημη σελίδα της Μπουντεσλίγκα για την ανυπομονησία του για τη νέα σεζόν, αστειεύτηκε για το… μούσι που προσπαθεί αν μακρύνει και έπλεξε το εγκώμιο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Όλα αυτά, χωρίς να κρύψει την απογοήτευσή που του προκάλεσε η απουσία απ’ τα γήπεδα της Βραζιλίας.

«Ήταν προφανώς μια τεράστια απογοήτευση για μένα. Οι τραυματισμοί είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις, αλλά αν πάθεις κάτι τέτοιο πριν από ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πραγματικά δυσβάσταχτο. Ειδικά όταν βρίσκεσαι στην καλύτερη φόρμα και ανυπομονείς για τη Βραζιλία για μήνες. Είναι όλα καλά τώρα, πάντως. Δεν θέλω να το σκέφτομαι πια, ανυπομονώ και είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν».

Για την πορεία του τραυματισμού του ανέφερε: «Δεν έχω επανέλθει 100%, αλλά είναι φυσιολογικό. Η προετοιμασία γίνεται για να επανέλθεις σε πλήρη αγωνιστική κατάσταση. Ευτυχώς, δεν πονάει πια και είμαι χαρούμενος που μπορώ να δίνω τα πάντα στην προπόνηση. Είναι πολύ σημαντικό για μένα», ενώ συνέχισε τονίζοντας:

«Έχασα τον ρυθμό μου μετά τον τραυματισμό. Το παιχνίδι μου είναι βασισμένο στην ταχύτητα και την εκρηκτικότητα. Αυτά πρέπει να επανακτήσω».

Ο Φρανκ Ριμπερί μίλησε και για το νέο απόκτημα της Μπάγερν, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: «Είναι ένα τρομερός παίκτης. Το δέσιμό του με την υπόλοιπη ομάδα καθημερινά είναι μεγαλύτερο. Είναι πολύ καλή προσθήκη για εμάς. Ενσωματώθηκε γρήγορα και περνάμε πολύ καλά όλοι μαζί», ενώ για τους νεότερους παίκτες και τους στόχους που έχει η ομάδα τόνισε:

«Η μισή ομάδα βρίσκεται ακόμα σε διακοπές, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για τους νεότερους να προπονηθούν και να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην Μπουντεσλίγκα. Σαν ποδοσφαιριστής θέλω να νικάω κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα απ’ το αν είναι φιλικό ή όχι».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο… μούσι που διατηρεί, εξηγώντας το λόγο που πήρε αυτή την απόφαση: «Θέλω να ξυριστώ, αλλά το μούσι αρέσει πολύ στην γυναίκα μου! Θα δούμε πόσο μπορώ να το κρατήσω».

Πηγή:sport-fm.gr