Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

EURO 2024: Φαρσέρ έπαιξε ήχο από… ερωτική ταινία κατά τη διάρκεια της κλήρωσης [βίντεο]

Ήχος από ερωτική ταινία προκάλεσε αναστάτωση το βράδυ του Σαββάτου, στην κλήρωση του EURO 2024 στο Αμβούργο.

Ο ήχος ακούστηκε αρχικά μετά την κλήρωση της Ελβετίας στον ίδιο όμιλο με τη Σκωτία, την Ουγγαρία και τη διοργανώτρια Γερμανία, προκαλώντας μειδίαμα στο κοινό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο οικοδεσπότης της κλήρωσης, Τζόρτζιο Μαρκέτι, αναπληρωτής γενικός γραμματέας της UEFA, προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης, λέγοντας: «Υπάρχει κάποιος θόρυβος εδώ που… έχει πλέον σταματήσει. Δεν υπάρχει πλέον θόρυβος». Όμως ο ήχος ακούστηκε ξανά καθώς η κλήρωση συνεχιζόταν.

Ερωτηθείς αν είχε παρατηρήσει ασυνήθιστους θορύβους στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είπε: «Ναι το παρατήρησα. Υποθέτω ότι ήταν κάποιου είδους φάρσα, αλλά ήταν δύσκολο να καταλάβω τι ήταν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόμοιοι θόρυβοι διέκοψαν τη ζωντανή μετάδοση από το BBC ενός αγώνα FA Cup μεταξύ της Γουλβς και της Λίβερπουλ τον Ιανουάριο, τον οποίο παρουσίαζε ο Gary Lineker. Εκείνο το περιστατικό, για το οποίο η εταιρεία ζήτησε αργότερα συγγνώμη, αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα με τη χρήση ενός κινητού τηλεφώνου.

Γνωστός φαρσέρ ανέλαβε… την ευθύνη

Ο… διαβόητος Άγγλος φαρσέρ Νταν Τζάρβις ανέλαβε την ευθύνη για τον ήχο ερωτικής ταινίας που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Euro 2024.

Ο Τζάρβις κυκλοφόρησε ένα βίντεο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, αναλαμβάνοντας την ευθύνη και δείχνοντας πώς έκανε τη φάρσα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή