Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Eurobasket: Το βίντεο με τον εθνικό ύμνο, η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό

Στην πρώτη του αντίδραση μετά την βαριά ήττα της Εθνικής Ελλάδος από τη Γερμανία και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Eurobasket 2022 προχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο .

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/9) ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τον ίδιο και τα άλλα δύο του αδέρφια, Θανάση και Κώστα, στο οποίο τραγουδούν με πάθος τον Εθνικό ύμνο. Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε τα αρχικά της Ελλάδας στα αγγλικά και μια μπλε καρδούλα προκειμένου να δείξει ότι αυτή η ομάδα, παρά το άσχημο αποτέλεσμα, έχει ακόμα μέλλον μπροστά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξάλλου και ο ίδιος δεν έχει κρύψει ότι ένα μετάλλιο με την Εθνική ομάδα είναι ο μεγαλύτερος στόχος του, μετά και το πρωτάθλημα που κατέκτησε στο ΝΒΑ με τους Μπακς.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Η αήττητη μέχρι σήμερα «γαλανόλευκη» έπεσε με το τελικό 107-96 απέναντι στην «οικοδέσποινα» Γερμανία στους «8» του Ευρωμπάσκετ 2022, ολοκληρώνοντας άδοξα τη γεμάτη όνειρα παρουσία της… Στον αντίποδα, τα «πάντσερ» ετοιμάζονται για ακόμη μία «μάχη» για την πρόκριση τους στον τελικό, απέναντι στην Ισπανία.


Πηγή