Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Euroleague: Ανέκτησε το προβάδισμα η Μπαρτσελόνα, 2-1 η σειρά με τη Μπάγερν -Νίκη στο Μόναχο 66-75

Η Μπαρτσελόνα «απάντησε» στο μπρέικ της Μπάγερν και πήρε τη νίκη στο Μόναχο, για να ανακτήσει το προβάδισμα στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague.

Οι «μπλουγκράνα» επικράτησαν άνετα με 75-66 της γερμανικής ομάδας στο Game 3 της σειράς και πλέον απέχουν μία νίκη από το Final-4 της Euroleague, που θα γίνει στο Βελιγράδι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να… τυπώσουν εισιτήριο, οι Καταλανοί θα πρέπει την προσεχή Παρασκευή (29/4) να πιάσουν ανάλογη απόδοση και πάλι στη βαυαρική πόλη, αν δεν θέλουν να οδηγηθεί η σειρά σε 5ο αγώνα, που θα φιλοξενηθεί στη Βαρκελώνη.

Euroleague: Η Μπαρτσελόνα έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της στο Μόναχο

Η εκκωφαντική εκκίνηση και η διάρκεια που επέδειξε η Μπαρτσελόνα σε άμυνα και επίθεση έκανε εύκολη τη ζωή των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι οικοδόμησαν μία διαφορά ασφαλείας στην πρώτη περίοδο, εκτοξεύοντας τη στους 18 πόντους στο ημίχρονο (31-49) και μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Κορυφαίος της Μπάρτσα ήταν ο Μίροτιτς με 25 πόντους, φροντίζοντας να κρατήσει την ομάδα του μακριά από… εμφράγματα, ενώ ο Νικ Καλάθης έδωσε ρεσιτάλ στο κομμάτι της δημιουργίας με 8 πόντους και αντίστοιχο αριθμό ασίστ. Από τη Μπάγερν, που τα…έσπασε από τα 6,75 μέτρα (4/24 τρίποντα), ο Λούτσιτς με 17 πόντους πάλευε μόνος του για την υπέρβαση.

Τα δεκάλεπτα: 17-26, 31-49, 49-59, 66-75

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή