Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Euroleague για επενδυτές από Ντουμπάι: «Υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά είναι νωρίς»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση εκπροσώπων της Euroleague και επενδυτών από το Ντουμπάι, με τον εκτελεστικό διευθυντή, Μάρσαλ Γκλίκμαν, να δηλώνει ενθουσιασμένος για μία πιθανή συνεργασία, λέγοντας παράλληλα, ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για κάτι συγκεκριμένο.

Συγκεκριμένα ο Γκλίκμαν είπε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμπντουλά Αλ Ναμπούντα, πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Dubai Basketball Club και τους εκπροσώπους της πόλης του Ντουμπάι και της ASM Global για τη φιλοξενία των εκπροσώπων των 13 μετόχων της Ευρωλίγκας στην καταπληκτική Coca-Cola Arena. Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν για να ανταλλάξουμε ιδέες και να αναγνωρίσουμε ευκαιρίες πιθανής συνεργασίας. Φυσικά είμαστε ενθουσιασμένοι για την πιθανότητα να πάει η Ευρωλίγκα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε συγκεκριμένα. Ανυπομονούμε για τη συνέχιση των συζητήσεων».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Άραβες, πάντως, φέρονται να προσφέρουν χορηγία 60 εκατ. ευρώ στην Ευρωλίγκα για την ονοματοδοσία, ενώ υπάρχουν συζητήσεις, ώστε να διεξαχθεί στα ΗΑΕ το Final 4, αλλά και για ενδεχόμενη συμμετοχή μιας ομάδας από το Ντουμπάι στην διοργάνωση.

Στην συνάντηση, βρέθηκαν και οι Νίκος Λεπενιώτης (Ολυμπιακός) και Βασίλης Παρθενόπουλος και Σταύρος Ντίνος (Παναθηναϊκό).


Πηγή