Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Euroleague: Εκκίνηση με δυσκολίες και απουσίες για τον Παναθηναϊκό

Euroleague: Εκκίνηση με δυσκολίες και απουσίες για τον Παναθηναϊκό

Η Euroleague για τη σεζόν 2020-21 άνοιξε την αυλαία της χθες, Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, με τον Ολυμπιακό να χάνει από τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ με 68-67. Σήμερα (20:00, Novasports 2), μπαίνει στη «μάχη» και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Χίμκι στη Ρωσία.

Το «τριφύλλι» έχει μπει σε νέα εποχή, με ισοσκελισμένο μπάτζετ εσόδων-εξόδων, κάτι που εξ αρχής δημιουργεί δυσκολίες. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα καθώς η ομάδα του Γιώργου Βόβορα καλείται να βγάλει την αναμέτρηση χωρίς τους Σαντ-Ρος, Τζάκσον και Γουάιτ.

Ο Έλληνας τεχνικός, στο ντεμπούτο του ως… μόνιμος, πήρε μαζί του στην αποστολή τους Δίπλαρο και Περσίδη, προκειμένου να καλύψει τα κενά και θα δώσει πολύ χρόνο σε ρόλο πλέι μέικερ στους Μποχωρίδη και Νέντοβιτς, οι οποίοι καλούνται να κουβαλήσουν το μεγαλύτερο βάρος στο οργανωτικό κομμάτι.

Η Χίμκι, που τη Δευτέρα έκανε την πρώτη της νίκη στην VTB League μετά τις δύο ήττες στη νέα αγωνιστική περίοδο, θα έχει τελικά διαθέσιμο τον Σβεντ. Αντίθετα, για την ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις εκτός θα είναι σίγουρα ο Γιόβιτς και πιθανότατα ο ΜακΚόλουμ.


Πηγή