Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μακάμπι, με στόχο να «σπάσει» το αρνητικό σερί

Το δεύτερο… μέρος της πρώτης «διαβολοβδομάδας» του 2023 στη Euroleague, ολοκληρώνεται απόψε (21:00 / Nova SportsPrime) με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας γνωρίσει την ήττα από τη Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ, στην παράταση.

Ο Παναθηναϊκός δεν απέφυγε την 6η διαδοχική ήττα του στη Euroleague φέτος, όταν υποδέχτηκε τη Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη, στο ΟΑΚΑ, την Τρίτη (10/1).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με ρεκόρ 6-12, οι «πράσινοι» βρίσκονται πλέον στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι με Άλμπα, Αρμάνι και Βιλερμπάν και στόχο έχουν να αποφύγουν μία 7η σερί ήττα. Η αντίπαλός τους για την 19η αγωνιστική, Μακάμπι, επικράτησε της Παρτιζάν με 90-81, στο Τελ Αβίβ, και με 10 νίκες-8 ήττες βρίσκεται στην οκτάδα των πλέι οφ.

Ο Οντέντ Κάτας επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα του στο δύο στα δύο αυτήν τη «διαβολοβδομάδα» και να πανηγυρίσει μια δεύτερη διαδοχική νίκη, αφού οι Ισραηλινοί είχαν ηττηθεί από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για την 17η αγωνιστική. Η εικόνα του Παναθηναϊκού, πάντως απέναντι στη Φενέρ ήταν ενθαρρυντική παρά την ήττα στην παράταση, αφού οι παίκτες του Ράντονιτς έβγαλαν ενέργεια, πάλευαν σε όλες τις κατοχές και είχαν υψηλά νούμερα στα ριμπάουντ.

Αν δείξουν την ίδια διάθεση και απέναντι στη Μακάμπι που είχε κορυφαίους τους Λορένζο Μπράουν (21π.) και Μπόνζι Κόλσον (19π.), τότε οι οι πιθανότητες να… σπάσει το αρνητικό σερί θα είναι με το μέρος των «πρασίνων».


Πηγή