Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Europa League: Συνέχισε το απόλυτο η Φράιμπουργκ -Μεγάλα «διπλά» για Μπέτις, Αϊντχόφεν και Σεντ Ζιλουάζ

Οι Φράιμπουργκ, Σεντ Ζιλουάζ, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπέτις διατήρησαν το απόλυτο που έχουν στο Europa League, κάνοντας το 3×3 το βράδυ της Πέμπτης (6/10).

Οι Ανδαλουσιανοί πανηγύρισαν, μάλιστα, τη μεγαλύτερη νίκη της βραδιάς με το «διπλό» στην ιταλική πρωτεύουσα επί της Ρόμα (1-2), ενώ οι Βέλγοι έφεραν τα πάνω κάτω στο φινάλε με δύο γκολ, 1-2 την Μπράγκα. «Απόλυτη» και η Άρσεναλ, η οποία δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στο Μπόντο Γκλιμτ (3-0), ωστόσο έχει ένα ματς λιγότερο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2×2 έκαναν οι «κανονιέρηδες» (έχουν ένα ματς λιγότερο με την Αϊντχόφεν στις 20/10) στον 1ο όμιλο, ενώ η Φέγενορντ παρότι προηγήθηκε 2-0 στη Δανία επί της Μίντιλαντ, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το 0-0 της Λάτσιο στην Αυστρία με τηνν Στουρμ Γκρατς και με το τελικό 2-2, υπάρχει απόλυτη ισορροπία στον 6ο όμιλο με τις τέσσερις ομάδες να έχουν από 4 βαθμούς μετά από 3 ματς!

Την ώρα που ο Ολυμπιακός γνώριζε την 3η ήττα στον 7ο όμιλο από την Καραμπάχ στο Καραϊσκάκη (0-3), η Φράιμπουργκ έφτανε στην τρίτη σερί νίκη της σε ισάριθμα ματς, αυτή την φορά επί της Ναντ (2-0) και πλέον, η γερμανική ομάδα είναι το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά του γκρουπ.

Η Μπέτις όχι μόνο έμεινε «όρθια» στο «Ολίμπικο» απέναντι στη Ρόμα, αλλά κατάφερε στο φινάλε να «παγώσει» το γήπεδο και να φύγει νικήτρια με 2-1. «Τρίποντο» τρίτο στη σειρά για τους Ισπανούς, που παρέμειναν στην κορυφή του 3ου γκρουπ κι έχουν το «πάνω χέρι» για την πρώτη θέση. Οι «Ρωμαίοι» προηγήθηκαν με το πέναλτι του Ντιμπάλα, αλλά η «απάντηση» των Ανδαλουσιάνων ήταν άμεση και στο 88΄ ο Λουίς Ενρίκε διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μέχρι το 86΄ η Μπράγκα είχε το προβάδισμα στην έδρα της απέναντι στην Σεντ Ζιλουάζ, αλλά η βελγική ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει και στις καθυστερήσεις να σκοράρει με τον Σάικς παίρνοντας ένα τεράστιο «διπλό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή