Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Εξετάζει Στιλ ο Παναθηναϊκός

Εξετάζει Στιλ ο Παναθηναϊκός

Στο στόχαστρο του «τριφυλλιού» ο πορτιέρο της Μπάρνσλεϊ

Νωρίτερα από τον Παναθηναϊκό έγινε γνωστό πως η «παρέλαση» ονομάτων σχετικά με τους φερόμενους ως αντικαταστάτες του Καπίνο ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Αυτό όμως δεν φαίνεται να εμποδίζει την ανάπτυξη νέων σεναρίων που αυτήν τη φορά στο επίκεντρό τους έχουν την Αγγλία και αναφέρονται στον Λουκ Στιλ.

Πρόκειται για έναν τριαντάχρονο γκολκίπερ που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την Μπάρνσλεϊ στο πρωτάθλημα της Championship, το τέλος του οποίου βρήκε την αγγλική ομάδα να γνωρίζει τον υποβιβασμό στην παρακάτω κατηγορία.

Σύμφωνα με τον Πίτερ Ο’Ρουρκ, δημοσιογράφο του «Skysports» αυτή η εξέλιξη ανάγκασε τους ανθρώπους του συλλόγου να αλλάξουν το σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν που θα τους βρει στη League 1 και σε αυτόν δεν χωρά ούτε ο Στιλ, ούτε το υψηλό –με τα δεδομένα της κατηγορίας- συμβόλαιό του.

Έτσι, ο παίκτης ενημερώθηκε από τη διοίκηση πως αν και το συμβόλαιό του λήγει κανονικά το 2015, μπορεί ως ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μετακίνησή σου σε άλλη ομάδα χωρίς η Μπάρνσλεϊ να έχει κάποια οικονομική απαίτηση. Ο γνωστός δημοσιογράφος συμπλήρωσε πως ο Στιλ, ο οποίος είχε συμμετοχές με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Αγγλίας, βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του αντικαταστάτη του Καπίνο βρίσκεται στα χέρια του Νίκου Νταμπίζα και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Πηγή: Sport-fm.gr