Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Εξετάζουν Βόσεν στο Λιμάνι

Εξετάζουν Βόσεν στο Λιμάνι

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του βέλγου επιθετικού

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την επίθεση και πρόκειται για τον Γιέλε Βόσεν της Γκενκ. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εξετάζουν την περίπτωση του Βέλγου επιθετικού (25χρ., 1,80μ.), ωστόσο αυτή κάθε άλλο παρά εύκολη θα πρέπει να θεωρείται.

Ο Βόσεν έρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Γκενκ, όπου σε 52 συμμετοχές σημείωσε 19 τέρματα (είχε και εννιά ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις και εκείνος πιστεύει πως φέτος είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει από την ομάδα της χώρας του και να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, παρακολουθούν με… διακριτικότητα τις κινήσεις του Βέλγου επιθετικού, όμως δεν «παίζουν» μόνοι τους, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από Αγγλία… μεριά και συγκεκριμένα από Μίντλεσμπρο και Νιούκαστλ. Παρ’ όλα αυτά, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ένα «δυνατό χαρτί» στα χέρια τους και αυτό είναι η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, γεγονός που αποτελεί δέλεαρ για τον Βόσεν.

Τώρα, το μόνο που μένει πλέον είναι να γίνουν γνωστές οι απαιτήσεις της Γκενκ για τον μέχρι πρότινος βασικό της φορ και με δεδομένο ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τρεις μεριές είναι πολύ πιθανό η βελγική ομάδα να καταφύγει στη διαδικασία του «πλειστηριασμού», με σκοπό να πιάσει την υψηλότερη τιμή.

Πηγή: sport-fm.gr