Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

FA Cup: «Διαβολική» ανατροπή κόντρα στη Γουέστ Χαμ -Στα προημιτελικά η Γιουνάιτεντ, αποκλείστηκαν Τότεναμ και Σαουθάμπτον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού κατέκτησε το League Cup, νίκησε τη Γουέστ Χαμ στο «Ολντ Τράφορντ» με ανατροπή, για τους «16» του FA Cup, επικρατώντας με 3-1 και πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Λυτρωτής» ο Γκαρνάτσο στο 90′, ενώ το «κερασάκι» στις καθυστερήσεις έβαλε ο Φρεντ.

Οι Λονδρέζοι πάγωσαν το «Ολντ Τράφορντ» στο 55′ όταν ο Έμερσον βρήκε τον Μπενραχμά μέσα στην περιοχή και ο Αλγερινός με φανταστικό πλασέ εκτέλεσε τον Ντε Χέα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο 72′ ο Κασεμίρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 77′ ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός εκτέλεσε κόρνερ και ο Αγκέρ άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 90′ ο 18χρονος Γκαρνάτσο με πλασέ μέσα από την περιοχή ολοκλήρωσε την ανατροπή και στο 90+5′ ο Φρεντ με δυνατό σουτ μετά από στρώσιμο του Βέγκχορστ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μετά τη Λέστερ, δύο ακόμη ομάδες της Premier League έμειναν εκτός προημιτελικών του Κυπέλλου, από συλλόγους μικρότερης κατηγορίας. Την αρχή έκαναν χθες βράδυ (28/02) οι «αλεπούδες» με την εντός έδρας ήττα από τη Μπλάκμπερν και σήμερα… τη σκυτάλη πήρε, αρχικά η ουραγός της Premier League, Σαουθάμπτον, η οποία έχασε με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από την Γκρίσμπι (Ligue 2) και στη συνέχεια ήταν η Τότεναμ που ηττήθηκε στο «Μπράμαλ Λέιν» από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0 (79΄ Εντιαγέ).

Με γκολ του Ρόμπερτς (είχε περάσει αλλαγή στο 62΄) η Μπέρνλι επικράτησε 1-0 της Φλίτγουντ Τάουν και πέρασε στους προημιτελικούς του θεσμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα αποψινά (1/3) αποτελέσματα του FA Cup:

Σαουθάμπτον-Γκρίμσμπι 1-2
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ 1-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ 3-1
Μπέρνλι-Σέφιλντ 1-0


Πηγή