Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Φελντέιν: Είναι θρύλος ο Διαμαντίδης

Φελντέιν: Είναι θρύλος ο Διαμαντίδης

Στη μακρά λίστα των αθλητών που μιλούν με αποθεωτικά σχόλια για τον Δημήτρη Διαμαντίδη προστέθηκε ο Τζέιμς Φελντέιν.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Τσεντεβίτα, ο Δομινικανός φόργουορντ χαρακτήρισε «θρύλο» τον Δημήτρη Διαμαντίδη και παράλληλα ευχήθηκε με νόημα να είναι και του χρόνου συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φελντέιν στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την πρόκριση στους «8»: «Είμαστε χαρούμενοι με την πρόκριση, θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Είμαστε ενθουσιασμένοι, έχουμε συνηθίσει να νικάμε πλέον και θέλουμε περισσότερα».

Για το αν ήταν εξ αρχής ο στόχος το Final Four: «Σίγουρα, ναι. Θα πρέπει ακόμα να παλέψουμε για την 2η θέση και να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Νιώθω πως κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει στην έδρα μας. Θα παίξουμε σκληρά στη Τουρκία και θα δούμε τι θα συμβεί».

Για το ματς με την Τσεντεβίτα: «Νιώσαμε πολύ άνετα και σταματήσαμε να αποδίδουμε τόσο καλά. Ήταν μια καλή μάχη για την Τσεντεβίτα, που έπαιξε σκληρά. Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι απίστευτα όσα έχει κάνει ο Διαμαντίδης. Όλα τα βραβεία του είναι απίστευτα. Είναι θρύλος αν και δεν μιλάει γι’ αυτό καθημερινά. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην πρώτη μου χρονιά εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω συμπαίκτη, ελπίζω να είναι και εκείνος. Ελπίζω να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και του χρόνου».

Πηγή: sport-fm.gr