Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
FIFA «The Best»: Ο Κριστιάνο ψήφισε Μέσι

FIFA «The Best»: Ο Κριστιάνο ψήφισε Μέσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο μοναδικός από τους υποψήφιους για τον «Παίκτη της Χρονιάς» που ψήφισε τον Λιονέλ Μέσι, όπως και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά τόσο ο Αργεντίνος όσο και ο Πολωνός νικητής δεν τον συμπεριέλαβαν στη δική τους τριάδα.

Μπορεί η έκφρασή του τη στιγμή της βράβευσης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ως «Παίκτη της Χρονιάς» από τη FIFA να έδειξε… ξενέρα, ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τίμησε με την ψήφο του τους δύο προσωπικούς αντιπάλους του για τον ατομικό τίτλο. Κάτι που δεν συνέβη στην περίπτωση του Λιονέλ Μέσι.

Ο Πορτογάλος σταρ, ως αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας, έδωσε τους 5 βαθμούς και την 1η θέση στον Πολωνό σταρ και τη 2η θέση στον μεγάλο του φίλο και ανταγωνιστή. Αντίθετα, ο Λίο δεν βρήκε χώρο στη δική του τριάδα για τον «CR7», δίνοντας ψήφο στο δίδυμο της Παρί Σεν Ζερμέν (Νεϊμάρ 1ος, Μπαπέ 2ος) και εσχάτως τον Λέβα.

Από τη μεριά του, ο μεγάλος νικητής της βραδιάς, ήταν ο μοναδικός που δεν ψήφισε κανέναν από τους άλλους δύο υποψήφιους, προτιμώντας κατά σειρά προτεραιότητας τους Τιάγκο, Ντε Μπρόινε και Μπαπέ.

Αναλυτικά:

Οι ψήφοι του Κριστιάνο:

Λεβαντόφσκι
Μέσι
Μπαπέ

Οι ψήφοι του Μέσι:

Νεϊμάρ
Μπαπέ
Λεβαντόφσκι

Οι ψήφοι του Λεβαντόφσκι:

Τιάγκο
Νεϊμάρ
Ντε Μπρόινε

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή