Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Φλεβαράκης: Να παλέψουμε

Φλεβαράκης: Να παλέψουμε

Αισιόδοξος για το παιχνίδι με τον Άρη εμφανίστηκε ο προπονητής των Τρικάλων

Στην προσοχή που πρέπει να δείξουν τα Τρίκαλα κόντρα στον Άρη αναφέρθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Ο τεχνικός των Τρικαλινών αναφέρθηκε στην επίδραση που αναμένεται να έχει η παύση της αγωνιστικής δραστηριότητας στις ομάδες, τονίζοντας την καλή αγωνιστική κατάσταση του Άρη:

«Καλούμαστε να παίξουμε με νέα χημεία μετά τις πολλές αλλαγές μέσα στην ομάδα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο ειδικά στο γήπεδο του, που και σε πολύ κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται στα τελευταία ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Και εμείς όμως είμαστε μετά από μία πολύ σημαντική νίκη με καλή εμφάνιση επί της ΑΕΚ. Πάντα μετά από διακοπές όλες οι ομάδες είναι ερωτηματικό πως θα εμφανιστούν, παρ’ όλα αυτά εμείς θα πρέπει να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

Σχετικά με τα σημεία που θα κρίνουν τον αγώνα υποστήριξε: «Το παιχνίδι με τον Άρη έχει σαφώς μεγάλες δυσκολίες, έχει ικανά παιδιά τόσο μέσα στην ρακέτα όσο και έξω απ’ αυτήν, πολύ καλούς σκόρερ. Αυτό που χρειάζεται επομένως είναι πολύ μεγάλη προσοχή απέναντι στην πίεση του αντιπάλου και να μην κάνουμε λάθη, πολύ καθοριστικά επίσης θα είναι και τα ριμπάουντ. Αν τα κάνουμε αυτά είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να παλέψουμε το παιχνίδι μέχρι τέλος».

Εκ μέρους των παικτών της ομάδας ο Στιβ Πάνος ανέφερε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας αυτό με τον Άρη. Είμαστε σε καλή κατάσταση μετά την νίκη μας επί της ΑΕΚ, έχουμε και μερικούς καινούργιους παίκτες, έχει αλλάξει λίγο η χημεία μας και θα είναι ένα σημαντικό τεστ για να δούμε τι μπορεί να πετύχει η ανανεωμένη ομάδα μας. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο και μπορούμε μέχρι το τέλος να πετύχουμε τις νίκες εκείνες που θα μας βοηθήσουν να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Πηγή: sport-fm.gr