Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Formula 1, άγνωστο βίντεο: Η απίστευτη αντίδραση του Leclerc στο τρακάρισμα στη Γαλλία -Κοπανιόταν στη Ferrari

O Charles Leclerc βρέθηκε στις μπαριέρες στο τελευταίο γκραν πρι της Formula 1 στη Γαλλία, ενώ πήγαινε για νίκη, σε μια επανάληψη ενός σκηνικού που είχε ξαναζήσει τουλάχιστον δύο φορές φέτος.

Ηταν το τρίτο DNF για τον Charles Leclerc, ενώ όδευε προς νίκη και αυτή τη φορά. Παρά την πρώτη αίσθηση που υπήρχε και τα λεγόμενα του Μονεγάσκου στον ασύρματο για το γκάζι, δεν οφειλόταν σε τεχνικό πρόβλημα αλλά σε λάθος του οδηγού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ατύχημα συνέβη στον 18ο γύρο του γαλλικού γκραν πρι και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Charles Leclerc, αν δεν προέκυπτε κάποιο λάθος στρατηγικής, θα κέρδιζε. Τελικά, κέρδισε πάλι ο Max Verstappen.

Ο Leclerc κατέληξε στις μπαριέρες και έβγαλε στην πίστα αυτοκίνητο ασφαλείας (σε ένα σιρκουί που εξαιρετικά δύσκολα συμβαίνει κάτι τέτοιο) και το ξέσπασμά του ήταν πραγματικά απίστευτο.

Σε κάθε του φάση: Στον ασύρματο, βγαίνοντας από το μονοθέσιο, στις δηλώσεις του μετά.

Formula 1: Ούρλιαζε στον ασύρματο ο Charles Leclerc

Στον ασύρματο ούρλιαζε κυριολεκτικά, ενώ η κραυγή του, «Νοοοοοοοοο», ήταν σπαρακτική αλλά και ορισμένη.

Βίντεο: Η στιγμή που ο Charles Leclerc κοπανιέται στο μονοθέσιο μετά τη σύγκρουση στο γαλλικό γκραν πρι

Και χθες κυκλοφόρησε ένα βίντεο από την εξέδρα των θεατών το οποίο δημοσίευσε και η Formula 1 στο λογαριασμό της στο Instagram και αποτυπώνει τη στιγμή που ο Charles Leclerc βγαίνει από το μονοθέσιο και ξεκινά ένα απίστευτο ξέσπασμα, από αυτά που -όπως σχολίαζαν στο Twitter- έχουμε χρόνια να δούμε στη Formula 1.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοπανούσε το μονοθέσιο, κοπανιόταν ο ίδιος, ενώ χρειάστηκε να του συμπαρασταθούν και να τον ηρεμήσουν οι επόπτες που έσπευσαν στο σημείο με τά το ατύχημα.

Ο Charles Leclerc βρισκόταν σε προφανή σύγχυση, εκνευρισμό και απόγνωση και δεν γινόταν να κρυφτεί. Υπήρξαν και τα δάκρυα εκνευρισμού αλλά σύντομα, αφού έβγαλε και έβαλε πολλές φορές το κράνος του, επιβιβάστηκε σε ένα από τα σκουτεράκια της πίστας και επέστρεψε στα paddok της Ferrari.

Και εκεί, στα paddok, ήρθε το τρίτο ξέσπασμα του Charles Leclerc, όταν είπε ότι αν κάνει τέτοια λάθη δεν αξίζει το πρωτάθλημα της Formula 1.


Πηγή