Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

H Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε την πώληση του Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την ΑΕΚ για την πώληση του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος μπορεί και την Τρίτη να βρίσκεται στην Αθήνα.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας, ΑΕΚ και Μπεϊτάρ βρίσκονταν σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων. Αυτή ολοκληρώθηκε το βράδυ, με την ισραηλινή ομάδα να στέλνει υπογεγραμμένη τη συμφωνία και να ανακοινώνει την παραχώρηση του Λιβάι Γκαρσία στην Ένωση.

«Ευχαριστώ την Μπεϊτάρ που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μου για να κάνω το επόμενο βήμα τόσο από οικονομικής όσο και από επαγγελματικής άποψης στην καριέρα μου. Οπαδοί της Μπεϊτάρ σας ευχαριστώ πολύ για τη σεζόν που είχαμε και για την αγάπη και την υποστήριξη που πήρα από εσάς. Τιμή μου που έπαιξα για σας για αυτόν τον μεγάλο σύλλογο και σας εύχομαι τα καλύτερα», ήταν η δήλωση του Γκαρσία που συνόδευε την ανακοίνωση της Μπεϊτάρ για τη μεταγραφή του 23χρονου εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο στην ΑΕΚ.

Ο Γκαρσία ενδέχεται να βρίσκεται στην Αθήνα ακόμα και το πρωί της Τρίτης (15/9) για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του για τα επόμενα πέντε χρόνια στην ΑΕΚ. Τη δεδομένη στιγμή στο Ισραήλ υπάρχουν προβλήματα με την έξαρση του κορονοϊού και γίνεται αγώνας δρόμου καθώς δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο. Αν ξεπεραστούν τα προβλήματα με τις ανταποκρίσεις των πτήσεων μπορεί να φτάσει στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της Τρίτης. Ο ίδιος άλλωστε έχει υποβληθεί σε τεστ για τον covid 19 από το πρωί, περιμένοντας τα αποτελέσματα από ώρα σε ώρα.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό στην κούρσα για την απόκτηση του Γκαρσία. Η Ένωση το βράδυ της Κυριακής έφτασε σε συμφωνία με την Μπεϊτάρ στα 2,6 εκατ. ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του, προσφέροντας μεγαλύτερη προκαταβολή και περισσότερα εγγυημένα χρήματα στην ισραηλινή ομάδα, ενώ και ο ίδιος ο Γκαρσία μετέφερε στη διοίκηση της Μπεϊτάρ την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή