Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Iσοπαλία της Λαμίας με τον Ατρόμητο, 2-2

Iσοπαλία της Λαμίας με τον Ατρόμητο, 2-2

Τρομερή εξέλιξη στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Λαμίας με τον Ατρόμητο με τις δύο ομάδες τελικά να έρχονται ισόπαλες 2-2. Ο Σάλιακας είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, ο Γούτας ισοφάρισε, με τον Τουράμ από την άσπρη βούλα να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στη Λαμία, αλλά τον Βέλλιο με το γκολ της χρονιάς μέχρι τώρα να ισοφαρίζει ξανά για τους Περιστεριώτες. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε και δεύτερο τέρμα, αλλά σωστά με την βοήθεια του VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Σωτήρης Αντωνίου, παρέταξε την ομάδα του με 3-6-1. Ο Βελλίδης ήταν στο τέρμα, έχοντας μπροστά του, τους Βύντρα, Αντέτζο και Πλιάτσικα. Δεξί φουλ μπακ ήταν ο Σάλιακας, ενώ αριστερό ο Βάντερσον. Στα χαφ βρέθηκαν οι Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Καραμάνος και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Καραμάνος.

Από την άλλη, ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου. Ο Θεοδωράκης ήταν στο τέρμα, με τους Γούτα, Ρισβάνη στα στόπερ. Δεξί μπακ ήταν ο Νάτος και αριστερό ο Κατράνης. Αμυντικός μέσος ήταν ο Μάντσον, έχοντας μπροστά τους τους Χαρίση, Ούμπιδες και δεκάρι τον Ρόσα. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Μανούσος με τον Ενσικουλού.

Προβάδισμα με φαουλάρα του Σάλιακα, ισοφάριση με τον Γούτα

Η Λαμία μπήκε στο παιχνίδι πιο δυνατά από τον Ατρόμητο και κατάφερε στην πρώτη της ουσιαστικά φάση να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 11′ ο Σάλιακας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που είχε κερδίσει ο Ρόμανιτς, ο Θεοδωράκης βρήκε την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι και στα δίχτυα της εστίας του, για το 1-0 της Λαμίας.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, είχαν νέα τεράστια ευκαιρία για ακόμα ένα γκολ, με τον Αντέτζο από πλεονεκτική θέση στο 15′ να πλασάρει και τον Θεοδωράκη να αποκρούει. Ο Ατρόμητος συνέχισε να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη, αλλά βρήκε το γκολ από μια στατική φάση.

Ο Ούμπιδες εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπεχαράνο έχασε τον Γούτα ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά στο 35′ ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, με τους γηπεδούχους στα τελευταία λεπτά να βγαίνουν και πάλι στην επίθεση.

Το γκολ της χρονιάς ο Βέλλιος και το VAR κράτησε το 2-2

Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήταν άμεση και με σκόρερ τον Βέλλιο! Ο Έλληνας επιθετικός στο 79′, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά κάτι που ήθελε τόσο πολύ! Αφού πήρε την μπάλα εντός μεγάλης περιοχής, κοντρόλαρε κι με ένα απίθανο ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα να περάσει πάνω από τον Βελλίδη και να καταλήξει στα δίχτυα του.

Ακριβώς στην επόμενη φάση, ο Βέλλιος βρήκε και πάλι δίχτυα! Ο Μανούσος του πέρασε κάθετα την μπάλα, κι εκείνος από κοντά πλάσαρε για το 2-3. Το τέρμα αυτό όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά την βοήθεια του VAR και το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους.

Πηγή: gazzetta.gr

 


Πηγή