Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η πρόταση Μπάγεβιτς για αντι-Τζιμπούρ

Η πρόταση Μπάγεβιτς για αντι-Τζιμπούρ

Στην τελική ευθεία η απόκτηση επιθετικού στην ΑΕΚ

 

Ιδιαίτερα σημαντικό θα είναι το επόμενο τριήμερο για την ΑΕΚ, καθώς εκτός από το πολύ δυνατό τεστ με την Ξάνθη εκτός έδρας για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχει να δώσει και έναν αγώνα δρόμου, για να προλάβει να βρει τον κατάλληλο που θα καλύψει το κενό του Ραφίκ Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Αλγερινός θα απουσιάσει για περίπου δύο μήνες και οι Κιτρινόμαυροι ήδη ψάχνουν για έναν φορ, ο οποίος θα μπορεί να μπει άμεσα στην ομάδα και ταυτόχρονα να τη βοηθήσει στο γκολ. Πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι τα τελευταία 24ώρα, καθώς οι προτάσεις από τους μάνατζερ πέφτουν βροχή, ωστόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει ξεχωρίσει έναν παίκτη από την εγχώρια αγορά που τον θεωρεί ιδανικό, με την κατάσταση που υπάρχει (λίγος χρόνος και άμεση προσαρμοργή στην ομάδα).

Στο εξωτερικό γράφουν, βέβαια, πως ο Σερβοέλληνας “τρέχει” κάποιες δυνατές περιπτώσεις, όπως αυτές των Μάρκο Ντέβιτς, Βεντάντ Ιμπίσεβιτς και Νικόλα Ζίγκιτς, ωστόσο οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν πως ψηλά στη λίστα του “Ντούσκο” βρίσκεται ένα άλλο όνομα που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στον Τύπο.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος αποτελεί την “καψούρα” του Μπάγεβιτς από την Ελλάδα και μία σχετικά εύκολη περίπτωση, αφού κυκλοφορεί ελεύθερος. Ο Έλληνας στράικερ, που πέρυσι έπαιξε στον ΠΑΟΚ, δεν έχει ομάδα και περιμένει μία καλή πρόταση για να πει το “ναι” στο τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο “Παπ” ακούγεται στα μεταγραφικά σενάρια της ΑΕΚ. Τη σεζόν που η Ένωση έπαιξε για τελευταία φορά στη Super League, είχε αυτοπροταθεί στους τότε διοικούντες και μάλιστα με πολύ λίγα χρήματα. Ωστόσο, ο γάμος δεν έγινε. Ο Παπαδόπουλος έκτοτε “έπαιξε” άλλες δύο φορές, μία το καλοκαίρι που η ΑΕΚ ετοιμαζόταν για Γ΄ Εθνική και μία το επόμενο για τη Football League. Αλλά οι συγκυρίες δεν ευνόησαν τότε, αφού ο παίκτης ήθελε να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

Λέτε τελικά να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο Παπαδόπουλος να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα μετά από θερμή εισήγηση του “Ντούσκο”; Ίδωμεν…