Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Οι σκέψεις Περέιρα για τον Αστέρα

Οι σκέψεις Περέιρα για τον Αστέρα

Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Ομάρ

Συνεχίζονται τα χαμόγελα στον Ολυμπιακό με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί! Ο Νορβηγός δεξιός μπακ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και έτσι ο Βίτορ Περέιρα είναι πολύ πιθανό να τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Από ‘κει και πέρα, ο Κώστας Μήτρογλου, έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας συνεχώς… στροφές και παράλληλα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Το ίδιο έκανε και ο Νταβίδ Φουστέρ, με τον Μπάλαζ Μέγερι να κάνει αερόβιο στο γήπεδο και φυσικά απόντες ήταν οι τραυματίες Τζίμι Ντουρμάζ και Γιάννης Μανιάτης.

Το σημερινό πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» περιελάμβανε πολλή δουλειά στην αμυντική λειτουργία, με τους επιθετικογενείς παίκτες να δουλεύουν πάνω στον τελική προσπάθεια. Ωστόσο, το… μενού ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα, με τον Βίτορ Περέιρα να επικεντρώνεται στην τακτική.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες θα ολοκληρωθεί το πρωί (11:00) της Τετάρτης (18/3), όπου ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει και την αποστολή.

Πηγή: sport-fm.gr