Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Είμαι χαρούμενος που θα παίξω με το Διαμαντίδη»

«Είμαι χαρούμενος που θα παίξω με το Διαμαντίδη»

Εστεμπάν Μπατίστα: Μεγάλη ευκαιρία που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Εστεμπάν Μπατίστα.Ο ουρουγουανός σέντερ δήλωσε έτοιμος να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του με τους «πράσινους», ενώ τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί στο πλευρό του Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Αισθάνομαι υπέροχα που θα είμαι μέλος μίας από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης με σπουδαίους αθλητές όπως είναι ο Διαμαντίδης. Είναι ένα κλαμπ με εκπληκτικούς φιλάθλους. Είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί χρόνια στην Ευρώπη και είναι σημαντικό που είμαι μέλος της», δήλωσε αρχικά ο Εστεμπάν Μπατίστα.

Για το Ντούσκο Ιβάνοβιτς, είπε: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο η παρουσία του κυρίου Ιβάνοβιτς. Με είχε πάρει στην Ισπανία. Είναι καλό για μένα που έρχομαι σε μία ομάδα με προπονητή τον οποίο γνωρίζω. Αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για μένα που θα αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα της Ευρώπης».

Για τη «νέα» ομάδα που χτίζει ο Παναθηναϊκός, δήλωσε: «Πράγματι έχουμε μία ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες, ωστόσο έχουμε έναν έμπειρο προπονητή τον κύριο Ιβάνοβιτς, ο οποίος ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση και μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά και να πετύχουμε κάτι πολύ καλό έχοντας όλοι κοινό στόχο».

Πηγή: sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση