Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ιντέγε: Το αφιερώνω και στον εαυτό μου
Ιντέγε: Το αφιερώνω και στον εαυτό μου

Ιντέγε: Το αφιερώνω και στον εαυτό μου

Για το δύσκολο γκολ που πέτυχε και χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό μίλησε ο παίκτης των ερυθρολεύκων

 

Πανευτυχής φάνηκε ο Μπράουν Ιντέγε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Κροατία επί της Ντίναμο και το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε, τονίζοντας τη χαρά του για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά ο παίκτης των ερυθρολεύκων είπε για το παιχνίδι στην Κροατία: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα σήμερα. Ήταν δύσκολο για εμάς να παίξουμε σ’ αυτό το γήπεδο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να σκοράρουμε την καλύτερη στιγμή στο ματς και πλέον είμαστε πρώτοι στον όμιλο μαζί με την Μπάγερν. Θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Όσον για το γκολ που πέτυχε αφού δήλωσε πως το χάρηκα πολύ συμπλήρωσε: «Είδα τον Πάρντο να πασάρει και έτρεξα να προλάβω την μπάλα. Έχασα ένα εύκολο και έβαλα το δύσκολο γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

«Πρέπει να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι. Ξέραμε απ’ την αρχή ότι είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να δείξουμε ίδια προσοχή και αυτοπεποίθηση μέχρι το τέλος» τόνισε αναφερόμενος στη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέλος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα, αλλά και στον εαυτό του. «Η ζωή μου είναι μια μεγάλη ιστορία, πολύπλοκη. Χαίρομαι το ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Αφιερώνω και σε εμένα αυτή τη νίκη» κατέληξε ο Ιντέγε.