Σάββατο , 26 Σεπτέμβριος 2020
Υπέγραψε ο Σίλβα στον Ολυμπιακό

Υπέγραψε ο Σίλβα στον Ολυμπιακό

Ο Μάρκο Σίλβα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακός! Και επίσημα!  Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Πορτογάλο προπονητή ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, Μάρκο Σίλβα», αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Μάρκο Σϊλβα ήρθε το μεσημέρι στην Αθήνα και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα γραφεία του συλλόγου στην πλατεία Αλεξάνδρας. Εκεί τακτοποιήθηκαν κάποιες λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του. Αφού συνέβη αυτό έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο το οποίο θα τον δένει με την ομάδα από δω και πέρα. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά πιθανότατα θα είναι διετές στο οποίο θα υπάρχει δικαίωμα για ανανέωση.

Σήμερα, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του επισκέφθηκε και το προπονητήριο του Ρέντη. Εκεί τον περίμενε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, και οι Γιάννης Βρέντζος, Μιχάλης Κουντούρης, (μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ομάδας), όπως και ο νέος αθλητικός διευθυντής, Γρηγόρης Γεωργάτος. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε σύντομες συζητήσεις μαζί τους.

Πότε θα πιάσει δουλειά; Ο Μάρκο Σϊλβα αναμένεται να βρεθεί και πάλι αύριο στο Ρέντη αλλά, πλέον, για να πιάσει δουλειά. Μάλιστα, στις 18:00 έχει προγραμματιστεί να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τους οποίους να μιλήσει και για την ομάδα.

Μαζί του θα εργάζονται οι τρεις βοηθοί του, αυτοί που ήταν και στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οι οποίοι -φυσικά- θα πλαισιώνονται από το υπόλοιπο τιμ που υπάρχει στο Ρέντη.

Η παρουσίασή του είναι προγραμματισμένη για τις 14:30 την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη.

Πηγή: sport-fm.gr