Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Υπογράφει και πάει Αυστρία

Υπογράφει και πάει Αυστρία

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κασάμι στον Ολυμπιακό

Εντελώς ανατράπηκαν τα δεδομένα για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι για τον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει η SportDay, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες ενημέρωσαν τον μάνατζερ του Ελβετού χαφ, Μίνο Ραϊόλα, ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον πελάτη του, επειδή δεν βρισκόταν άκρη, προφανώς αυτό έπαιξε τον πλέον καθοριστικό ρόλο για να υπάρξει αυτή η εντυπωσιακή εξέλιξη.

Η πλευρά του 22χρονου παίκτη αποδέχθηκε τους όρους των πρωταθλητών Ελλάδας και εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ο Κασάμι είναι από χθες στην Ελλάδα για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και μόλις υπογράψει θα μεταβεί στο Ζέεφελντ για να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ και να μπει στην προετοιμασία.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» κάλυψαν το κενό που υπήρχε στη μεσαία τους γραμμή και κινούνται για τις μεταγραφές του επιθετικού και του αριστερού εξτρέμ.

Από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν ότι είναι σε συζητήσεις με την Γκεντσλερμπιρλιγκί για τον Τζίμι Ντουρμάζ, αλλά όπως έχουμε γράψει δεν φαίνεται να είναι στο τελικό στάδιο η υπόθεση.

Εκτός, όμως, από τον Σουηδό άσο οι ιθύνοντες του συλλόγου μιλούν και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι υπάρχει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον Νόρντιν Αμραμπατ και ίσως σήμερα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα φύγει από τη Γαλατασαράι.

Παράλληλα, στη Γαλλία αναφέρουν ότι στη λίστα του Ολυμπιακού παραμένει ο Γιόαν Μολό (αν ισχύει θα αποτελεί εναλλακτική λύση), ενώ στην Αγγλία επαναφέρουν το όνομα του επίσης Γάλλου Μαρβό, που φεύγει από τη Νιούκαστλ. Και σημειώνουν ότι τον θέλουν ο Ολυμπιακός, η Ναντ και η Σπαρτάκ Μόσχας.

Όσον αφορά τώρα τον επιθετικό, οι Πειραιώτες δεν δείχνουν να βιάζονται για να καλύψουν το συγκεκριμένο κενό, αν και διαψεύδουν ότι κινούνται για τον Βολφσβίνκελ και τον Μπιάνκι.

Και οι δύο έχουν προταθεί, αλλά φέτος δεν έχουν κάνει καλή χρονιά και οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν για κάποιον καλύτερο, κάτι που αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον τους για τους Φινμπόγκασον και Ζινιάκ.

Πηγή: sport-fm.gr