Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Ήταν χέρι το γκολ του Χάρα»

«Ήταν χέρι το γκολ του Χάρα»

Αραβίδης: Άδικος ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό

Άδικο χαρακτήρισε τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο ο Χρήστος Αραβίδης υποστηρίζοντας ότι το γκολ ο Χάρα το πέτυχε με το χέρι.

«Βλέποντας τη συνολική εικόνα θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια. Το γκολ που έβαλε ο Ολυμπιακός ήταν χέρι για όσους είναι αντικειμενικοί. Ήμουνα μπροστά, το είδα», ανέφερε ο επιθετικός της Ένωσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στους σπουδαστές του ΙΕΚ Ακμή.

Αναλυτικά:

Για την Εθνική ομάδα:
«Δεν αισθάνομαι αδικημένος από την Εθνική. Θέμα χρόνου η κλήση μου. Λόγω συγκυριών δεν έχω κληθεί».

Για την πιο έντονη ποδοσφαιρική στιγμή:
«Tο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η εξέλιξή του, 70.000 κόσμος».

Για τον Γιάννη Μανιάτη:
«Τον ξέρω από τα 14, μας συνδέει βαθιά φιλία χρόνων, το να βλέπω κάποιον να πονάει είναι αυτονόητο (να τον βοηθήσω). Μακάρι η δική μου συμπεριφορά να είναι ο κανόνας κι όχι η εξαίρεση. Ολοι θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο».

Για την ΑΕΚ:
«Τα καλύτερα έρχονται. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα γι’αυτό και υπέγραψα. Στόχος μου είναι οι τίτλοι με την ΑΕΚ, είμαστε σε καλό δρόμο. Πρώτα η επιτυχία της ομάδας και μετά η ατομική».

Για τον αποκλεισμό του κυπέλλου από τον Ολυμπιακό:
«Άδικος ο τρόπος του αποκλεισμού. Τόσο ο τρόπος όσο και το λεπτό. Βλέποντας τη συνολική εικόνα θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια. Το γκολ που έβαλε ο Ολυμπιακός ήταν χέρι για όσους είναι αντικειμενικοί. Ήμουνα μπροστά, το είδα».

Για τη ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό:
«Πικρία υπήρχε, δεν υπάρχει πλέον. Εμείς σαν μεγάλη ομάδα οφείλουμε να έχουμε αντίδραση μεγάλης ομάδας. Φτάσαμε χωρίς να έχουμε πολλές προσδοκίες στο κύπελλο μακριά. Εμείς οφείλαμε να συγκεντρωθούμε στα άλλα παιχνίδια και τα καταφέραμε. Μπορούσαμε να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Για τη βία στα γήπεδα:
«Δε δικαιολογείται με τίποτα η βία ,όπως και να πανηγυρίζει ο άλλος ή να διαμαρτύρεται Το ότι κινητοποιείται η πολιτεία να αλλάξει κάτι είναι θετικό».

Για μελλοντικές προτάσεις από Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό:
«Δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει αργότερα. Δεν έχω κάποιο λόγο να κοιτάξω το μέλλον μου σε ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Η ΑΕΚ καλύπτει τις φιλοδοξίες-προσδοκίες μου και ακόμα δεν τις έχω εκπληρώσει όλες».

Για τη συνέχεια της ΑΕΚ:
«Δεν είναι δεδομένη η άνοδος, δε θα χρειαστούν πολλές προσθήκες για τη Superleague».

Για τον Ντέμη Νικολαΐδη:
«Ήταν το πρότυπό μου. Δε θα γίνω αυτός. O Ντέμης είναι ένας Θα ήθελα να κάνω ότι μπορώ για να φτάσουμε σε ανάλογες επιτυχίες με την ΑΕΚ της περιόδου του Ντέμη».

Για τον επιθετικό που θα του ταίριαζε ίσως περισσότερο:
«Θα προτιμούσα Μπέργκ για επιθετικό δίδυμο στην ΑΕΚ από όλους τους επιθετικούς της Superleague».

Για τον Τραϊανό Δέλλα:
«Ο προπονητής έχει δείξει ότι μπορεί να αντέξει το βάρος, έχει εμπειρία από ομάδες του εξωτερικού. Βλέπουμε πως μπορεί να μεταφέρει τις ποδοσφαιρικές του εμπειρίες ως προπονητής. Θεωρώ δεδομένο ότι θα μείνει».

Για την απόφασή του να πει ναι στην ΑΕΚ:
«Σχετικά εύκολα αποφάσισα να πάω στην ΑΕΚ. Είχα πολλές προτάσεις. Οικονομικά δεν ήταν η καλύτερη της ΑΕΚ. Στον Πανιώνιο δε μπόρεσα να δουλέψω σαν επαγγελματίας. Πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα, με έπεισε ο πρόεδρος της ΑΕΚ».

Για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια:
«Παραμένει όνειρό μου να αγωνιστώ εκεί. Μας βάζουν πολλά εμπόδια στο να χτίσουμε το γήπεδο το οποίο μας ανήκει. Μακάρι να είμαι εδώ να το χαρώ. Εύκολα ή δύσκολα η ΑΕΚ θα έχει το γήπεδό της».

Αγαπημένη ευρωπαϊκή πρωτάθλημα και παίκτης:
«Αγαπώ τη Ντόρτμουντ. Θέλω να αγωνιστώ στο αγγλικό πρωτάθλημα. Αγαπημένος αθλητής ο Μέσι».

Για την ανάρτηση στο facebook:
«Απευθύνθηκα σε μια μερίδα δημοσιογράφων του Ολυμπιακού που έγραψαν ότι έφτυσα τον Κασάμι. Σίγουρα το ήθος μου δε θα ενέκρινε μια τέτοια κίνηση άσχετα με το αν είναι προκλητικός ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Πηγή: sport-fm.gr