Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ήττα ο Παναθηναϊκός, πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Ήττα ο Παναθηναϊκός, πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Το στραβοπάτημα των «πράσινων» στη Θράκη έστεψε πρωταθλητές τους «ερυθρόλευκους»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από τον Πανθρακικό και ο Πειραιάς πήρε «φωτιά» καθώς και τυπικά πλέον ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του!

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο παθιασμένος Πανθρακικός -που έπαιζε την ύπαρξή του στην κατηγορία- κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναθηναϊκού και με το υπέρ του 2-1 στην Κομοτηνή να φτάσει τους 37 βαθμούς, παραμένοντας ολοζώντανος για την ανανέωση του… συμβολαίου του με τη Σούπερ Λίγκα.

Οι Θρακιώτες προηγήθηκαν με τον με τον Ιγκόρ (45+1′) χάρη στο ολέθριο λάθος του Στιλ, οι πράσινοι έφεραν προσωρινά το παιχνίδι στα ίσα -με τον Σίλντενφελντ- ωστόσο η άδικη αποβολή του Μπούρμπου στο 60′ άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες κι εν τέλει ο Τζανής στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ και χάρισε σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Έξαλλοι οι πράσινοι -που έμειναν τρίτη και στο -1 απ’ τον ΠΑΟΚ- με τη διαιτησία Κύζα, τόσο στη φάση της αποβολής, όσο και σε αρκετά φάουλ (και κίτρινες) που δόθηκαν. Ενδεικτικό πως ο Αναστασίου δεν έκανε καν δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς.

Πηγή: sport-fm.gr