Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Κάναμε μια ώρα να βρούμε τα πατήματά μας»

«Κάναμε μια ώρα να βρούμε τα πατήματά μας»

Άγγελος Αναστασιάδης: Σε κανένα δεν έκανε καλό η διακοπή

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναγνώρισε ότι η αγωνιστική απραξία επηρέασε τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Ντ. Μινσκ (0-2), ενώ εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την κατάσταση του Αθανασιάδη. Τι ανέφερε για τον Κατσικά.Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Χάσαμε τον Κατσικά που έχει μια θλάση και μάλλον θα τον κρατήσει 20-30 μέρες έξω. Σε ένα τέτοιο άσχημο γήπεδο με κακές καιρικές συνθήκες, επόμενο ήταν κάνουμε λάθη στην τελική φάση και στη σκέψη μας. Κρατάω μόνο τα θετικά».

Για το αν επηρέασαν οι καιρικές συνθήκες:«Το γνωρίζαμε αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα. Όχι μόνο για εμάς αλλά και για την άλλη ομάδα. Για εμάς λίγο περισσότερο, αλλά υπήρχε πρόβλημα και στους αντιπάλους και αυτό φάνηκε καθαρά. Το γήπεδο έκρυβε πολλές παγίδες και έγιναν πολλά εύκολα λάθη και είναι δύσκολο να το υπολογίσεις. Ηταν πολύ σκληρός ο αγωνιστικός χώρος με αποτέλεσμα να δυσκολευτούν πολλά παιδιά».

Για την κατάσταση του Αθανασιάδη: «Δεν νομίζω να τον επηρέασε. Είναι ένα χτύπημα, θα φανεί αύριο αλλά πιστεύω ότι δεν είναι κάτι».

Για την αγωνιστική απραξία: «Είναι φανερό αυτό που συνέβη. Δεν ξέρω πως θα εμφανιστούν και οι άλλες ομάδες. Εμείς κάναμε μία ώρα για να βρούμε τα πατήματα μας, να κάνουμε αυτά που μπορούμε τόσο καιρό. Εκτός από το άσχημο τερέν και τις καιρικές συνθήκες ένα άλλο πολύ πιο βασικό κομμάτι ήταν αυτό. Σε κανένα δεν κάνουν καλό οι διακοπές. Ούτε σε εμάς, ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε στον κόσμο. Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία. Μόνο ευχή μπορούμε να κάνουμε».

Για την Ντιναμό Μινσκ: «Σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες και το γήπεδο, ήταν αυτή που περιμέναμε».

Για την αφύπνιση στο τελευταίο ημίωρο:
«Πιστεύω ότι εκτός από τη θέληση και όπως είπα να βρούμε τα πατήματά μας σε ένα πολύ άσχημο γήπεδο μετά τη διακοπή ένα άλλο στοιχείο πολύ σημαντικό για την ομάδα μας είναι ότι τρέχουμε. Τρέχουμε πολύ».

Πηγή: Sport-fm.gr