Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

Ιβάνοβιτς: Να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό

Να επιβάλει το δικό του ρυθμό θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης την οποία αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή.

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, οι πράσινοι βλέπουν το… πράγμα να ζορίζει και καλούνται να νικήσουν μία ομάδα για την οποία ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός. Αν μετά από αυτά τα τέσσερα ματς δεν καταφέρουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα, θα σημαίνει ότι δεν το αξίζαμε. Παίζουμε ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι η ομάδα που μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι σήμερα. Το “κλειδί” τον αγώνα της Παρασκευής είναι να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των πρασίνων που στη συνέχεια ανέλυσε κάποια στοιχεία της αντιπάλου:

«Είναι πολύ καλή στο τρανζίσιον, στο ανοιχτό γήπεδο, στο σετ παιχνίδι. Δεν είναι σαν τη Μακάμπι που στηρίζεται κυρίως στο τρανζίσιον. Σημαντικό θα είναι να σταματήσουμε το γρήγορο στυλ παιχνιδιού τους και να είμαστε καλοί στον τομέα των ριμπάουντ», τόνισε, για να κληθεί να απαντήσει στον αν υπάρχει πίεση στην ομάδα:

«Είμαστε σε ένα επίπεδο όπου οι παίκτες έχουν συνηθίσει να παίζουν με άγχος. Η πίεση είναι κάτι θετικό, όχι αρνητικό».

Πηγή: sport-fm.gr