Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Κεϊτά: Να σώσουμε τη χρονιά

Κεϊτά: Να σώσουμε τη χρονιά

Ο «πύργος» της μεσαίας γραμμής της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα ήταν από τους διακριθέντες των Περιστεριωτών στο πρώτο ματς με τους «πράσινους» στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τελικό 0-0, ο Πολ Κεϊτά μίλησε από τη μικτή ζώνη του γηπέδου της Λεωφόρου στο gazzetta.gr και αφού αρχικά τόνισε πως ήταν θετικό πάνω απ’ όλα να μην ηττηθεί ο Ατρόμητος από το «τριφύλλι», υποστήριξε ότι άπαντες στον σύλλογο προσπαθούν να βγουν από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

«Ο στόχος ήταν αν δεν καταφέρναμε να σκοράρουμε τουλάχιστον να φύγουμε από τη Λεωφόρο δίχως να ηττηθούμε, οπότε πετύχαμε αυτό το στόχο έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο παιχνίδι. Η ρεβάνς πλέον είναι τεράστιας σημασίας και οφείλουμε να εμφανιστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Το περιμένουμε πως και πως το δεύτερο παιχνίδι γιατί ξέρουμε πόσο μεγάλη ευκαιρία είναι για εμάς. Θα μπορούσαμε βέβαια να έχουμε σκοράρει σε κάποια από τις λιγοστές επιθέσεις μας…» ήταν το αρχικό σχόλιο του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας του Περιστερίου.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο γενικότερο αρνητικό κλίμα και την ανάγκη για ν’ αλλάξει άμεσα… «Είναι κάτι που συμβαίνει στις μεγάλες ομάδες και δεν είναι κάτι διαφορετικό στην περίπτωσή μας… Προφανώς και όλα εξαρτώνται από τις εμφανίσεις μας και το πρόσωπο που βγάζουμε στο γήπεδο, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα. Θα μπορούσαν, λοιπόν, όλα αυτά να συμβούν σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και ξέρουμε ότι το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πιέσουμε τους εαυτούς μας και να δώσουμε συνέχεια στην προσπάθεια. Ξέρουμε ότι και στο πρωτάθλημα είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση και χρειαζόμαστε πολλούς βαθμούς στα επόμενα 12 ματς…

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι ο Ατρόμητος έχει ξεκινήσει προπονήσεις για την φετινή σεζόν από πολύ νωρίς το καλοκαίρι. Δεν υπήρχε χρόνος για την προετοιμασία ενόψει των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ κι ας μην σημειώθηκε η επιθυμητή πορεία. Οπότε είναι λογικό σε κάποιο σημείο της χρονιάς να βγει και η κούραση στους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να το υπολογίσουμε αυτό. Ξέρουμε πλέον ότι έχουμε την ευκαιρία μας στο Κύπελλο και θέλουμε απαραίτητα τη νίκη στη ρεβάνς για να συνεχίσουμε».

Κλείνοντας, ο Κεϊτά που κέρδισε και την αποβολή του Γιώργου Κουτρουμπή στο ματς της Λεωφόρου σε αψιμαχία που φάνηκε να έχουν οι δυο τους στην περιοχή του Μπάρκα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού της Τετάρτης, εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν όλα τα βήματα από την ομάδα του, μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου…

«Θα κάνουμε τα πάντα, ό,τι περνάει από το χέρι μας και θέλουμε να σώσουμε τη χρονιά ανεξάρτητα από την κακή κατάσταση στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ… Μακάρι να φτάσουμε στον τελικό και να πάρουμε και το Κύπελλο για να έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια όλων μας…».

Πηγή: gazzetta.gr