Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ξεκινάει το «χτίσιμο» ο Ολυμπιακός

Ξεκινάει το «χτίσιμο» ο Ολυμπιακός

Νέα ευκαιρία για τους Γιαννιώτα, Αυλωνίτη, Γούτα και Μπέρτο να δείξουν στον Σίλβα ότι μπορεί να τους υπολογίζει

Οι παίκτες του Ολυμπιακού (αυτοί που δεν έχουν επιπλέον άδεια λόγω εθνικών ομάδων) πήγαν σήμερα το πρωί στου Ρέντη και έκαναν εργομετρικές εξετάσεις στην πρώτη συγκέντρωση των «ερυθρόλευκων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα (η πτήση είναι προγραμματισμένη για τις τέσσερις) με προορισμό το Ίνσμπρουγκ και εν συνεχεία οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε οδικώς στο Λάνγκεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκινούν το «χτίσιμο» της ομάδας τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μάρκο Σίλβα θέλει να είναι η ομάδα του σε καλή αγωνιστική κατάσταση στα τέλη Ιουλίου, όταν και θα παίξουν οι Πειραιώτες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ό,τι αφορά το ρόστερ της ομάδας του λιμανιού, όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στο περσινό ρόστερ, για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ο μήνας των μεγάλων μεταγραφικών εξελίξεων για τον Ολυμπιακό θα είναι ο Αύγουστος.

Η προετοιμασία που ξεκινά αύριο επί αυστριακού εδάφους είναι και μια νέα ευκαιρία για παίκτες του Ολυμπιακού, όπως ο Γιαννιώτας, ο Αυλωνίτης και ο Γούτας, που δεν μπόρεσαν πέρυσι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους και παραχωρήθηκαν με τη μορφή δανεισμού. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και ο Μπέρτος, ο οποίος είναι πλέον στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος και θέλει να δείξει στον Μάρκο Σίλβα ότι μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Πηγή: sport-fm.gr