Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

«L’ Equipe»: Κοντά σε «διαζύγιο» με τον Λιονέλ Μέσι η Παρί Σεν Ζερμέν

«Οδεύουν προς διαζύγιο» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της (έγκυρης) γαλλικής αθλητικής εφημερίδας «L’ Equipe» σχετικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν κι ενώ ο τεχνικός της Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ, τόνισε πως ο Μέσι είναι χαρούμενος στο Παρίσι και ελπίζει στην ανανέωση του συμβολαίου του, τα ΜΜΕ στην Ισπανία συνεχίζουν να κάνουν λόγο για την επιστροφή του στο «Καμπ Νου» και στην Μπαρτσελόνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Μέσι δεν θα δεχτεί μείωση των αποδοχών του»

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα η διοίκηση της Παρί αντιλαμβάνεται πως μηδενίζονται οι πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου του, καθώς για να παραμείνει πρέπει να δεχτεί μείωση των αποδοχών του κατά 75%.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, οι παράγοντες των Παριζιάνων δεν είναι αισιόδοξοι, πλέον, με τις πληροφορίες να επιμένουν πως ο «Λίο» έχει αποφασίσει να φύγει από την πρωταθλήτρια Γαλλίας, καθώς είναι έντονα δυσαρεστημένος με το κλίμα που υπάρχει πλέον σε βάρος του, μετά και τις έντονες αποδοκιμασίες από την κερκίδα στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λιόν (0-1).


Πηγή