Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
La Liga: Αναμένονται 25 με 30 ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορονοϊό

La Liga: Αναμένονται 25 με 30 ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορονοϊό

Μεταξύ 25 και 30 ποδοσφαιριστών που είναι ασυμπτωματικοί, θα είναι τα θετικά κρούσματα που περιμένει  η La Liga,  σύμφωνα με το La Partidazo του COPE, και όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές των ομάδων πρώτης και δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία.

Ένας υπολογισμός που βασίζεται στη διείσδυση του ιού στην Ισπανία σε σύγκριση με το Bundesliga. Μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα, σε 48 ώρες, οι αθλητές μπορούν να ξεκινήσουν την πρώτη φάση της προπόνησης, ατομικά.

Στο γερμανικό πρωτάθλημα υπάρχουν 10 θετικά από τα 1.724 τεστ που έχουν διεξαχθεί μεταξύ παικτών, τεχνικών, φυσιοθεραπευτών και ατόμων κοντά στις ομάδες. Όλοι όσοι βρίσκονται θετικοί θα πρέπει να απομονωθούν για δύο εβδομάδες και η επιστροφή του στην προπόνηση θα αναβληθεί τουλάχιστον 15 ημέρες εν αναμονή νέου ελέγχου μετά από αυτήν την περίοδο.

Όπως σημειώνουν οι Ισπανοί ο αριθμός των γενικών θετικών κρουσμάτων θα είναι γνωστός, χωρίς όμως περαιτέρω αναφορές, λόγω του νόμου περί προστασίας δεδομένων.


Πηγή