Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Λεντέσμα Να ανταποδώσω στον Στραματσόνι την εμπιστοσύνη που μου έδειξε

Λεντέσμα: Να ανταποδώσω στον Στραματσόνι την εμπιστοσύνη που μου έδειξε

«Νιώθω καλά εδώ, γιατί νιώθει καλά η οικογένειά μου»

Να ανταποδώσει στον Αντρέα Στραματσόνι την εμπιστοσύνη που του έδειξε θέλει ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος του Παναθηναϊκού, μιλώντας στον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, δεν παρέλειψε να υποστηρίξει πως παρότι δεν είχε συνεργαστεί με τον Ιταλό τεχνικό αλλά του έχει κάνει ευχάριστη έκπληξη.

Αναλυτικά

«Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο, όταν έφευγα για διακοπές με την οικογένεια μου. Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον μάνατζερ Fabio Guardabasso. Μου έκανε πρόταση να παίξω στην Ελλάδα λέγοντας μου ότι ο Στραματσόνι και ο Μούτσι ζήτησαν ειδικά εμένα και απάντησα “εντάξει, ας το δοκιμάσω”. Παρά το γεγονός ότι είχα μήνες να αγωνιστώ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα και αυτό με έκανε να αποδεχθώ αμέσως την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τον Στραματσόνι, δεν τον γνώριζα ούτε σαν άνθρωπο, ούτε σαν προπονητή, αλλά ήταν μία υπέροχη έκπληξη. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Με ήθελε πολύ, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιζα από τον Ιανουάριο», είπε αρχικά για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τη συνεργασία του με τον Στραματσόνι.

Για τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι από τον Αστέρα: «Ήμουν πολύ ευτυχισμένος και πανηγύρισα με την οικογένειά μου, όπως πάντα».

Για το πώς νιώθει στην Ελλάδα και την Αθήνα: «Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να νιώθω καλά στο σπίτι μου. Νιώθω καλά εδώ, γιατί νιώθει καλά η οικογένειά μου. Βρήκαμε ένα ιταλικό σχολείο για τα παιδιά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

Για τις διαφορές του ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία: «Η Ρώμη είναι Ρώμη και ο τρόπος που ζει το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βρεθεί αλλού, αλλά και εδώ δεν είναι άσχημα. Η έδρα μας είναι πολύ “καυτή”. Έχω μάθει δύο λέξεις, το “καλησπέρα” και το “καλημέρα”».

Πηγή: sport-fm.gr